0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan se revanširao Napretku i nastavlja borbu za odbranu trofeja (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.16 u 20:05

U šesnaestini finala Kupa Srbije Partizan je na svom stadionu savladao Napredak 3:1 (3:0) i plasirao se u osminu finala.

Crno-beli su ubedljivo krenuli u odbranu trofeja Kupa Srbije, pošto su u šesnaestini finala deklasirali Napredak sa 3:1. Bila je ovo veoma dobra partija crno-belih u prvih 45 minuta kada su postigli sva tri gola. „Čarapane“ je načeo Đurđević u 19. minutu evrogolom. Samo sedam minuta kasnije bilo je 2:0, a ovoga puta strelac je bio Leonardo. Tačku na utakmicu sa Napretkom stavio je Đurđević u 36. minutu svojim drugim golom. Partizan je praktično iz svake šanse postigao gol.

Napredak je u drugom poluvrmenu krenuo ofanzivnije. To mu se isplatilo u 56. minutu kada je Vuksanović smanjio na 3:1. Imao je Napredak odmah potom šansu da se vrati u meč, ali je Kljajić bio na mestu. Od 71. minuta Partizan je imao igrača više, pošto je isključen Sikidika. Crno-beli su do kraja utakmice imali još jednu veliku priliku, ali je nisu iskoristili.

(Izvor: YouTube/SportNation)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – NAPREDAK 3:1 (3:0)
Đurđević 19, 36 Leonardo 25 – Vukasnović 56

Beograd.
Stadion: FK Partizan.
Gledalaca: 1.000
Sudija: Ilija Brdar (Novi Sad).

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Everton,
Marjanović, Stevanović (od 75’ Janković), Leonardo (od 67’ Kosović), Đurđić, Đurđević (od 80’ Vlahović).NAPREDAK: Petrović, Varga (od 40’ N’Diaje), Urošević, Projić, Simonović,
Šljivić, Šarac, Vulić (od 69’ Petrović), Vukanović, Gobeljić, Jovović (od 46’ Sikidike).

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter