0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

KOMAZEC PONOVO STRELAC: Južna Kina ipak bez polufinala AFC kupa (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.16 u 10:30

Srpski centarfor ponovo zatresao mrežu Džohor Darul Ta’zima.

Srpski fudbaler Nikola Komazec je u samo nedelju dana na dve utakmice protiv Džohor Darul Ta’zima postigao dva gola, ali njegova ekipa Južne Kine nije uspela da se plasira u polufinale AFC kupa, drugog po veličini kontinentalnog takmičenja u Aziji.

Branioci titule, fudbaleri Džohora slavili su u revanšu sa 2:1, dok je rezultat prvog meča pre sedam dana u Hong Kongu bio 1:1. Utakmica je igrana na Tan Sri Dato stadionu u Maleziji, u sjajnoj atmosferi pred blizu 30.000 navijača.

Prvo poluvreme je prošlo bez golova, a onda je Huan Martin Lusero doveo domaće u vođstvo u 57. minutu. Na 2:0 povećao je Horhe Perejra dva minuta pre kraja. Jedini pogodak za Južnu Kinu, baš kao i u prvom meču postigao je srpski centarfor Nikola Komazec u poslednjim trenucima duela, kada se izvanredno snašao u kaznenom prostoru i uspeo da pogodi mrežu golmana Tarmizija.

(Izvor: youtube / The AFC Hub)

Komazec je u Južnu Kinu stigao pre dva meseca. Blistao je u pripremnom periodu kada je na osam utakmica postigao devet golova, a pored dva gola u AFC kupu, bio je precizan i u prvom kolu Premier lige Hong Konga protiv Saplinga.

Ekipi Južne Kine sada predstoji borba u nacionalnom šampionatu, gde će u nedelju gostovati ekipi Vofu Tai Po.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter