20
Domaći fudbal

DEJAN ANĐUS I UTISCI SA DERBIJA: Na šta liči onaj Mičel Donald? Izgleda kao Halid Muslimović!

Objavljeno: 21.09.16 u 00:35

U svojoj emisiji ‘KCN sport’ Dejan Anđus je bio ogorčen zbog igre Crvene zvezde u 152. ‘večitom derbiju’, a na tapetu su mu se našli i Terzić, Božović, Vijeira…

Poznati novinar i voditelj emisije ‘KCN sport’ na ‘Kopernikus’ televiziji je u svojoj novoj emisiji analizirao sedam dana za nama, kako na polju politike, tako i sporta, gde je glavna tema bio upravo nedavni 152. ‘večiti’ derbi u kom je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 1:0.

Anđus se deklariše kao navijač OFK Beograda, a iako demantuje, poznato je da su mu crveno-bele boje bliže, te je stoga bio vrlo nervozan u večerašnjoj emisiji, toliko da je u nekoliko navrata ‘okrpio’ Crvenu zvezdu, njenu igru, trenera Miodraga Božovića i igrače, pa i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

GOLČINA SA 30 METARA: Džaka ‘slomio prste’ Stojkoviću (VIDEO)

Međutim, jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada je komentarisao Zvezdinog vezistu, Holanđanina Mičela Donalda.

– Jeste li videli kako on izgleda? Sa onim ofarbanim zaliskom liči na Halida Muslimovića, više nego na fudbalera – slikovito je objasnio Anđus.

Ni Hugo Vijeira mu se nije dopao, u više navrata je pričao o njemu, a kada je gost Milan Živadinović pričao o portugalskom napadaču, Anđus je dodao:

– Da se razumemo, govorimo o Hugu Vijeiri. Da neko ne pomisli da imamo u ekipi Boba Vijerija.

VREMEPLOV: Koroman je jednim potezom Raću Petrovića poslao u reklame (VIDEO)

0
0

20 Komentara

  1. Ja se pitam nasta liciu ovaj covek ,nije fer da se strani igraci etziketiraju i na ružan način povlače po stampi i medijima a prelično se sećam kako su ti isti srpski stručnjaci napali Barkosa kada je došao u Zvezdu pa ga prozivali raznim pogrdnim imenima i podigli navijace da se prakticno čovek najuri iz Srbije .i NA SRECU ON POSTA REPREZENTATIVAC JEDNE VELIKE FUDBALSKE NACIJE a Srbija pade na dno fudbalske mape sveta i dalje samo po strancima opleti i neboj se ta je pravilo medija u sportu u Srbiji. Zalosno,

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas briga mojkovacko june za cz, kinta od naroda je u dzepu. Kad dobija utakmice ,,sklanjalice,, kao nesto duhovit i pun viceva a sada preziva za jaslima.

    0
    0
    Odgovori
  3. „PRAVI DELIJO“ tj. mali glodaru aj ne lupaj tako za Bozovića indijancu jedan…Pa on je doneo neku svezinu u Zvezdu(znam da ti smeta sto je tu) a i taj Terzić kakav god da je isto toliko je zasluzan sto smo posle 7 dina Toletove vladavine izdigli koliko toliko!Znam ja da bi ti i tvoji drugari voleli zauvek da tako bude ali je dosta!I mojne da se pravis da si Zvezdin navijac kad se vidi kroz tvoj tekst ko si i sta si!Jedino si u pravu za „vodje“(svaka tekma drugi nackli),verovatno imamo najvise „vodja“ na svetu,jesu plaćeni i sve je tacno sto si rekao ali već da Bozovića nazivas sarlatanom,lil si mali glodar ili si lud?!?!

    0
    0
    Odgovori
    • Pre da si glup, jer dok ti budes shvatio da Zvezda sa Bozovicam i Terzicem upada u jos veci dug dok ti mazu oci sa Toletom,namestenim utakmicama Partizana,….tvoj klub ce mozda i nestati. Kakvi ste vi navijaci, podrzavate lopove u klubu zato sto iskreno mrze Partizan. Nije dovoljni mrzeti rivale da bi se vodio klub, treba nesto i od fudbalskog znanja. Bozovic trener bez titule, Terzic unistio OFK Bg pa sad dosao u Zvezdu. Dobre preporuke, nema sta.

      0
      0
      Odgovori
  4. Covek je u pravu za sve i Bard isto a vi sto slusate placene kriminalne vodje sa severa koji `90 su okrenuti ledjima terenu budite ovce kao sto jeste. Mi imamo oci i vidimo sve, terza i bozovic su sarlatani najobicniji. Lepo su rekli u emisiji sve za bozovica i ostale a taj bozovic nas kostao evrope pa sad i derbija dva

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj,molim te…pa covek iznese 100 misljenja u jednom danu i normalno da ce za bar 5 da bude u pravu.Slazem se sa tobom da su Bozovic i Terza sarlatani i da su Zvezdu kostali Evrope i da im nije mesto u Zvezdi,sve to stoji ali ova spodoba se ne razume u fudbal nimalo,kao ni u kosarku.Samo lupeta nesto i hvali sebe i svoje jedne te iste goste.Nka komentarise politiku,tu mozda nesto vise i ubode a sport mu ne lezi.

      0
      0
      Odgovori
    • Pa i ovaj je lep,za svoju boju koze,kakvih sve ima.Takodje je top u svom fahu i ligi u kojoj igra.Halid je bio top u svom fahu,pre 30 god.ali vec dugo ga nigde nema,tako da ti uporedjenje ne pije vodu,kao uostalom ni jedan od ranijih komentara koje si slao.

      0
      0
      Odgovori
      • Boja koze nema veze sa lepotom jado!Ovaj je kazes top u nasoj ligi…,ali samo na sklanjalicama,derbi,evropa-0…Ovaj sto 30god kazes nije aktuelan,na koncertu u N. Pazaru pre nekoliko meseci 35000 ljudi,Zrenjaninu 15000! A koliko ih je bilo na utakmici? A koliko moji komentari ne piju vodu…trebalo je da dokazete pobedivsi na BILO KOJOJ NEZATVORENOJ utakmici! A dani istine me nisu demantovali,naprotiv!

        0
        0
        Odgovori
        • SEkice, demantovacemo te u sledeca 2 nazovi Derbija do kraja sezone! Mnogo si poleteo, realno tekma je bila krs….i od dva losa tima – iskreno vas je bio bolji za taj gol! Ali daleko od toga da ste vi sad timcina, Evropa je pokazala nama, a i vama gde smo i sta smo… Pozdrav

          0
          0
        • Naravno da boja koze nema veze sa lepotom ali kakvih crnaca sve ima,ovaj je prva liga.On jeste vrh u nasoj ligi a pokazao je i u Evropskim tekmama da je solidan igrac jer je posle Kataija bio Zvezdin najbolji igrac a bugarima je dao prelep gol.Takodje i u 3 derbija prethodne sezone je bio medju najboljim igracima kad smo vas tamburali ili ste se spasavali u zadnjem minutu.Sad je bio katastrofalan derbi,jedan od najgorih i dobili ste samo pukom srecom.A sada mi reci samo jedan hit Halida M.koji je izbacio u zadnjoj deceniji ili dve,kako ti se svidja.To ako su dosli stvarno toliko da ga gledaju,to je zahvaljujuci staroj slavi.

          0
          0
        • Čudo jedno kako bi utakmica bila „lepršava“ i „praznik za oči“ samo da je rezultat bio obrnut. Neka hvala

          0
          0
  5. Koga je jos briga sta ce da kazu Andjus i Ziva, na nekom Kopernikusu? To su price u klasi Kristijana, samo sa drugom temom…

    0
    0
    Odgovori
  6. Jadno novinarstvo, jadna televizija i vlasnik iste kada mu ovakvi vode emisiju, i posle se pitamo sta nam to decu mimo nas roditelja uci da budu ‘bezobrazna, ljubomorna, pokvarena, da vredjaju druge cak i one koji ti ama bas nista nisu ucinili sem sto igraju u timu koji ti mrzis ili se eto bave muzikom u ovom slucaju’. Ja bih ovoj spodobi od coveka preporucio da kupi sebi ogledalo ili neka se sobro pogleda u bilo koje pa neka vidi sebe nasta lici a posebno kako se ponasa i vodi emisije koje bih nekada neko mozda i zeleo da pogleda, a ne da cim njega vidi okrene drugi kanal kako ne bi slusao njegove gluposti i recnik koji ne prilici coveku njegovih godina a posebno poslu kojim se ne ‘bavi’ na nacin koji bi jedan voditelj trebao !
    Jedno veliko FUJ….

    0
    0
    Odgovori
  7. Klasican sarlatan.Novinar koji barata istorijskim podacima i poznaje prilike u Bgd,mozda i u drzavi ali se ne razume u sport koliko bi trebalo za jednog sportskog novinara.Veliki egoista,koji hvali sam sebe i svoju emisiju a gosti su mu uvek isti,stara drtina Milan Zivadinovic,koji ne zna gde bije,gresi u imenima igraca i trenera i misli da je jos na pocetku trenerske karijere.Andjus stalno potencira kako je nesto predvideo i to se ostvarilo a promasuje 2/3 izrecenog,sto nikad ne priznaje.Smesan lik,uglavnom lupeta gluposti a tek sto ne zna da proceni vrednost igraca,to je za pricu.Takodje,mnoge igrace i trenere,otvoreno vredja,sto je nedopustivo.Za njega je Guduric los igrac a decko otkida,kao i fudbaler Matic.Trenera Jankovica ne moze ocima da vidi,izmislja raznorazne gluposti o njemu a Standard ga angazovao za svog trenera,sto dovoljno govori o njegovoj strucnosti.Kad redja pobede,on ga i ne pominje a kad izgubi utakmicu,razapne ga na krst.Vrlo los covek,kome nije mesto na Tv ekranu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter