0
Domaći fudbal

VESTI SA BRDA: Legenda Partizana novi trener Čukaričkog!

Objavljeno: 20.09.16 u 11:42

Pre nekoliko dana Čukarički je ostao bez trenera, pošto je Milan Lešnjak podneo ostavku.

Pojavile su se glasine da bio novi trener kluba sa Banovog Brda mogao da bude Nenad Lalatović, ali je on ostao na čelu Vojvodine.

TRANSFER KOJI ĆE IZAZVATI POTRES: Lešnjak otišao, Čukarički sprema “bombu”

Novi šef stručnog štaba FK Čukarički biće Gordan Petrić sa kojim je saradnja dogovorena do kraja sezone. Uspešna i uzorna karijera fubalera, klubskog funkcionera i trenera bila su preporuka mladom stručnjaku da dodje na Banovo brdo, a uz njega deo stručnog štaba našeg kluba biće i Đorđe Vasić. Nenad Mirosavljević, dugogodišnji fudbaler koji je igračku karijeru završio na Banovom brdu i postao deo Uprave, a sada je privremeni trener tima ostaće takođe deo stručnog štaba, kao i trener golmana Milan Ševo.

– Gordan Petrić je ambiciozan trener. Nadam se da će uspeti da izvuče ekipu iz krize“, jasan je sportski direktor FK Čukarički Vladimir Matijašević.

Novi šef struke preuzeće ekipu sa Banovog brda posle utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije koju 21. septembra Čukarički igra u Lebanu protiv Radana.

Gordan Petrić, bivši odbrambeni igrač Partizana, dobre rezultate u trenerskom radu pokazao je u ekipi Zemuna, Sinđelića i Bežanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter