0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/premierleague

PROBLEM ZA TOTENHEM: Mesec dana bez Kejna

Objavljeno: 20.09.16 u 17:17

Hari Kejn neće moći da pomogne svojim saigračima u narednih mesec dana (najmanje), nakon što je tokom jednog klizećeg starta u pobedi nad Sanderlendom „zaradio“ tešku distoriziju desnog skočnog zgloba.

Iako Poketino još uvek nije siguran koliko će Kejn odsustvovati (danas je medijima rekao da je moguće da preskoči jednu, četiri ili jedanaest nedelja), izvesno je da će najbolji strelac Totenhema biti van terena namjanje mesec dana.

Do tad, „Pevce“, koji trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli i jedini su neporaženi tim Premijer lige uz Mančester Siti i Everton, očekuju susreti sa Gilinhemom u Liga kupu, potom Midlsbroom u Premijer ligi, pa CSKA u Ligi šampiona, zatim derbi meč Premijeršipa protiv Mančester Sitija 2. oktobra, a onda sledi reprezentativna pauza i mečevi kvalifikacija za Svetski šampionat u Rusiji 2018.

Premijer liga se nastavlja 15. oktobra, a ostaje nam da vidimo da li će Kejn do tad uspeti da sanira ovu nezgodnu povredu.

Kejn je na 133 meča za Totenhem do sad dao 66 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter