0
AdmiralBet ABA Liga

MILKO BJELICA ZA HOTSPORT: Vratio sam se zbog Zvezde, Radonjića i navijača

Objavljeno: 20.09.16 u 17:36

U Zvezdi je započeo karijeru i crveno-beli dres je nosio od 2001 – 2005. godine, kada je prešao u Keln. Potom su sledili Lijetvus Ritas, Laboral Kuća, Efes Pilsen i Darušafaka, da bi, sada kao već iskusan i momak od kog mnogi očekuju da bude jedan od nosilaca igre, Milko Bjelica ponovo zaigrao u svom rodnom gradu i u klubu za koji, kako sam kaže, navija čitav život.

– Postoji dosta stvari koje su uticale da se vratim u Zvezdu, ali najbitnija je ljubav prema ovom klubu. Navijam za njega od malena, u njemu sam počeo da igram košarku. Tu je i saradnja sa Dejanom Radonjićem, pošto smo i ranije sarađivali, kao i navijači. Ranijih godina nisam imao priliku da igram za ekipe koje imaju takvu podršku, rekao je Bjelica za naš sajt.

Mnogi smatraju da je ova ekipa Zvezde još uvek „tanka“, ali iskusni košarkaš otkriva da to ne mora maltene ništa da znači:

– Pre svega, imamo kvalitet. A dešavalo se da igram za ekipe koje na papiru možda ne izgledaju previše jako, a onda kad krenu utakmice, bude druga priča. Jedino merilo je teren, lopta, pa ko bude bolji. Nema nekih tajni. Verujem u saigrače, verujem u mene i znam da možemo da napravimo nešto čime ćemo biti zadovoljni na kraju sezone.

Za kraj, prokomentarisao je priliku da sarađuje sa trenerom Dejanom Radonjićem, koji je verovatno najzaslužniji za neverovatne rezultate koje su crveno-beli ostvarili u prethodne dve sezone.

– Radonjić je izvanredan trener, i spada među naše mlađe trenere koji idu pravim putem. Siguran sam da uz njega možemo daleko da doguramo, zaključio je Bjelica.

DEJAN RADONJIĆ ZA HOTSPORT: Uželeo sam se atmosfere!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter