0
The Best Of

VREMEPLOV: Najbolji nokaut u istoriji fudbala? Kad je saigrač udario na sunarodnika… (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.16 u 00:00

Ko će koga, ako ne svoj svoga!

Olivije Bernar stigao je u Premijer ligu preko Njukasla u avgustu 2000. godine i to u besplatnom transferu iz Liona. Njegova prva sezona bila je kao iz snova, igrao je u gotovo svakom meču i vrlo brzo je ušao u srca navijača ‘svraka’.

Međutim, Njukasl je tada ipak odlučio da za istu poziciju na levoj strani terena dovede Lorena Robera za 10.000.000 funti.

VREMEPLOV: Kaniđa je bio kao vetar, neuhvatljiv, sve dok ga Masing nije izuo iz kopački (VIDEO)

Počela je žestoka borba i konkurencija između dvojice igrača na levom boku, a kada je Rober bio povređen, Bernar je postigao gol svoje karijere i menadžera Njukasla Bobija Robsona doveo u veliku dilemu.

Tada je iskusni stručnjak odlučio da ih obojicu uvrsti u tim i pokuša da oformi jedan od jačih levih bokova u Premijer ligi. Međutim, netrpeljivost između dvojice sunarodnika je bila velika.

VREMEPLOV: Ceo ‘Žerlan’ je zaplakao zbog katastrofalnog loma noge Henrika Larsona (FOTO) (VIDEO)

U meču protiv Lestera njihova saradnja dostigla je vrhunac. Bernar je izgubio jednu loptu, koja se ipak odbila do Robera, a ovaj ju je u besu zbog lošeg poteza saigrača šutnuo iz sve snage ne birajući cilj.

Teško je poverovati da je upravo glava Olivijea Bernara bila krajnja meta Robera, ali je ispostavilo baš tako.

Podsetimo, levonogi Rober je u to vreme imao jedan od najjačih udaraca u Premijer ligi

(Izvor: youtube / Th3Mungo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter