5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLO OBJAŠNJENJE IZ ZVEZDE: Čovek se oženi, pa razvede i bude mu lakše kad se drugi put ženi!

Objavljeno: 19.09.16 u 09:57

Crvena zvezda poražena je u 152. večitom derbiju što je aktiviralo alarm kod navijača kojima nije lako pao treći neuspeh u tri najvažnije utakmice ove sezone.

Dva dana su prošla objašnjenja za slabu partiju nije bilo. Prvi ko se oglasio bio je sportski direktor kluba Blažo Raosavljević koji je pokušao da smiri navijače pred nastavak prvenstva.

HOTSPORT PITANJE: Zašto je Orlandić derbi ‘gledao preko TV-a’? (ANKETA)

– Morao je i prvi poraz da se dogodi. Prvi put se i čovek oženi, pa se razvede i bude mu lakše kad se ženi drugi put. Porazi su deo sporta, to je poenta ove igre. Čestitam Partizanu, bio je malo bolji u derbiju. Juče smo imali razgovore s igračima, rekli smo im da je prvenstvo dugo. Videli ste prošle sezone, na polusezoni smo imali više od 30 bodova prednosti, pa smo na kraju jedva osvojili titulu – rekao je za Informer, Blažo Raosavljević.

sp-raosavljevic

Sportski direktor Crvene zvezde je istakao da ‘uzbune’ nema i da se ne razmišlja o promeni trenera. Miodragu Grofu Božoviću je klupa zagarantovana.

ZVEZDA NAŠLA PLEJA: Dolazi momak koji je Torontu ubacio 12 poena? (VIDEO)

Božović ne treba da strahuje, ne treba da ima „s“ od straha za poziciju na klupi. Niko u klubu nije pomislio, ma „p“ od pomislio da o tome uopšte razgovara. Božović je najbolji trener u Srbiji! Postavlja se pitanje ko je kriv za poraz od Partizana? Jednostavno, to je derbi, dogodi se trenutak nepažnje dva minuta pre kraja. Ne krivimo ni igrače, tako je bilo i idemo dalje – zaključio je Raosavljević.

0
0

5 Komentara

  1. Ови на челу са др. Потерницом, грофом*/селским кметом**//и осталим лицемерима одавно **разведени/** са мозгом и памећу

    0
    0
    Odgovori
  2. Cus ovog gore pominje evropska takmicenja a zaboravlja vrlo poznato i mocno Zaglembje.Kao i Tikva,Samrok,Artmedija i cuveni Fljamurtari.Doduse skleroza je vrlo zajebana dijagnoza.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma nema ni K da kakis, kao ni S od spina, a tek ni CH od CHESTITKE i P od PRIZNANJA DA STE BILI MNOGOOOO SLABIJA EKIPA, sto dokazuje i „igra“ u Evropi i da je premier liga Srbije dirigovana sa dobro poznate nam adrese !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter