0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFAN BIRČEVIĆ: Sa Džikićem i ovakvom ekipom Cibonu dočekujemo sa dve pobede!

Objavljeno: 19.09.16 u 11:42

Najzvučnije pojačanje Partizana ovog leta Stefan Birčević govorio je za Blic o snazi crno-belih i očekivanjima pred start ABA JTD lige.

Reprezentativac Srbije se osvrnuo prvo na period adaptacije posle povratka iz Rija i na upoznavanje sa novim saigračima.

– Posle Rija sam imao dva dana odmora, jer sam želeo što pre da krenem da radim sa ekipom i da se uigravamo. Ima umora, teške su mi noge, osećam sve to, što je i normalno za ovu fazu rada. Sada će polako to da se ‘slegne’ na svoje, jer radimo pojačanim intenzitetom, pa verujem da ćemo biti maksimalno spremni za početak Aba lige u Baru i naredno gostovanje MZT u Skoplju – rekao je Birčević za Blic.

Stefan Birčević je svestan da Partizan čekaju dva veoma teška gostovanja na startu regionalne lige, ali veruje da će ekipa Cibonu u Beogradu dočekati sa dve pobede.

– Po meni i nije to tako loše. Bolje da imamo i pritisak favorita, ali ja verujem u ove momke. Kakav tim imamo i trenera Džikića, mislim da ćemo doći sa dve pobede pred naše navijače i utakmicu sa Cibonom u Beogradu.

CRNO-BELI SVET: Evo kako se gol Leonarda proslavio u Trstu (VIDEO)

Odmah potom je usledila ocena ekipe, a reprezentativac Srbije veruje u velika dostignuća tima ove godine.

– Imamo Novicu, Kenana, Ratkovicu i Vrapca koji su ostali u Beogradu i radili po specijalnom programu i rehabilitaciji. Eto sa Robinsonom koji nije igrao trijagonal, ali jeste prvu utakmicu sa Trstom, imamo čitavu petorku koja će se priključiti. Bolji smo pristup imali drugog, nego prvog dana našeg boravka u Italiji, a ima još puno prostora za napredak. Mislim da možemo dosta ove sezone – zaključio je Birčević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter