4
Košarka

FOTO: STARSPORT

MUNDOBASKET U SRBIJI? Premijer ljudima iz FIBA dao ponudu koju će teško moći da odbiju

Objavljeno: 19.09.16 u 14:34

Aleksandar Vučić ima jasan plan za Mundobasket u Srbiji!

Posle dva srebra reprezentacije Srbije na Mundobasketu 2015 i Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru porasli su apetiti javnosti u našoj zemlji, pa i premijera Vučića.

Stoga je Aleksandar Vučić u razgovoru za RTS otkrio da je Vlada koju predvodi spremna da ponudi FIBA onoliko novca koliko će biti potrebno za organizaciju Mundobasketa 2023. godine.

– Rekao sam i ljudima iz FIBA: dajte Srbiji, platićemo avansno više nego drugi, nema problema – rekao je Vučić.

SVEMIRSKI BASKET: Zvezdaš ‘preuzeo’ duh Bogdanovića i u njegovom stilu okončao utakmicu (VIDEO)

Predsednik Vlade na taj način želi da izdigne Srbiju, ‘oporavi’ je’ i vrati na visoko mesto.

– Srbija je kosmopolitska zemlja, Beograd je prava metropola. To hoćemo i to pravimo – objasnio je Vučić.

Takođe, Vučić je najavio da će Srbija podržati Mađarsku u planu da 2024. godine organizuje Olimpijske igre. Konkurencija Budimpešti biće Rim, Pariz i Los Anđeles.

– Mi ćemo da podržimo Budimpeštu na svim forumima, naše mađarske prijatelje. To će biti izvanredna prilika za biznis, za Srbiju i region – objasnio je Vučić.

BAŠ GA RADE EMOCIJE: U Pionir dolazi u dresu Reala i sa Zvezdinim šalom oko vrata (FOTO)

0
0

4 Komentara

  1. Ne pita sta kosta,boli njega uvo,sigurno ga ne doticu povecanja cene struje i smanjenja plata i penzija,misli da poveca svoj rejting tako sto ces od nasih para da dovedes mundobasket,leba i igara,nije narod toliko glup ako sto on mislis kada gura botine i autobuse po celoj srbiji,postavlja se kao diktator pazi on daje ponudu…

    0
    0
    Odgovori
    • druze ja sam iz velike plane tako da sam izmedju nisa i bg, ali nik nije kriv Nislijama sto su pokrali, vlast u nisu, celu Konstantin arenu od 17000 mesta, uz to i stadion su napravili kreaturu za pare koje su madjari napravili vasionski brod od stadiona, jeste drzava trula ali Nisu niko nije kriv so se krade nemilice a i za mundobasket Nis bi dobio arenu od 20000 kao i novi sad, subotica, kg

      0
      0
      Odgovori
    • A da neće da konkurišu Niš? Kroz Beograd konkuriše cela zemlja, na ovaj ili onaj način. Zar misliš da bi se sve igralo u Beogradu? Niš sigurno nema infrastrukturu i kapacitete da podrži ovakvu kandidaturu. Ili, možda, samo voliš da piljuješ.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter