0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Uzbudljiva trka za vredne nagrade, Lukaku i Kejn plaše učesnike…

Objavljeno: 19.09.16 u 10:54

Odigrano je 5. kolo Premijer lige, a u HotSport fantazi ligi nije bilo mnogo promena u samom vrhu.

Kolo je proteklo u neprijatnom iznenađenju koje je svojim fanovima priredio Mančester junajted. Jedan od najtraženijih fudbalera na Fantaziju Zlatan Ibrahimović se nije video, te i nije doneo poena kao prethodnih vikenda. Ipak, ono što takmičare najviše brine jesu povrede napadača Romeu Lukakua i Harija Kejna. Dok se za Belgijanca predpostavlja da bi mogao sledećeg vikenda da se vrati u tim, špica Totenhema čeka duža pauza.

HOTSPORT FANTAZI: Novo kolo, nova sreća! (FOTO)

Kada je reč o samom plasmanu u HotSport ligi prvo mesto i dalje drži tim Invincibles igrača Aleksandra Rogića sa 327 poena, 57 osvojenih ovog vikenda. Drugi su Kladioničari Aleksandra Deaka sa 324 poena, a treće mesto drže Vukovi sa Ontarija takmičara Mladena Stefanovića sa 323 boda.

Najviše poena ovog vikenda osvojio je Andrej Jovanović sa ekipom klima uređaj sa 84 poena, a do uspeha su ga vodili Lukaku kao kapiten sa 24 poena, Sterling sa 13 i Kejn sa devet.

HOTSPORT FANTAZI: Promena na vrhu, velika prednost “Inviciblesa” (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter