0
Evrokupovi

VREMEPLOV: Ovo je uspelo samo Ronaldinju! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.16 u 00:01

Bio je i ostao čarobnjak fudbala, jedan od najvećih igrača svih vremena. Pamtićemo ga po fudbaslkim bravurama, širokom osmehu, ali i po ovom neobičnom događaju.

Na „World football chellenge“ takmičenju 2009. godine viđena je nesvakidašnja situacija. Viđali smo i ranije sudijske greške, ali ova je ušla u istoriju.

Pri rezultatu 1:0 u korist Intera, posle gola koji je u četvrtom minutu postigao Milito, zvezda Milana Ronaldinjo izveo je slobodan udarac. Lopta je otišla visoko preko gola, svi igrači Milana, koji su prišli sudiji, tražili su korner, ali je Amerikanac to odbio.

SINONIM ZA FUDBAL: Ronaldinjov potez kojim je pokazao da je još uvek među najvećima (FOTO) (VIDEO)

Najviše se bunio Ronaldinjo, koji nije mogao ni da nasluti šta će se potom dogoditi.

Sudija Horhe Gonsales iz Njujorka je Brazilcu bez oklevanja pokazao crveni karton, a kada je video Ronaldinjov šok na licu odmah je shvatio šta je učinio, pa je grešku „rutinski“ ispravio i nervoznom igraču pokazao samo žuti karton.

NEKADA IH DOBIJAO, SADA IH DELI: Ronaldinjo ‘poklonio’ žuti karton sudiji (VIDEO)

Ni sudija ni Brazilac nisu mogli da izdrže a da se ne nasmeju ovoj zaista nesvakidašnjoj situaciji, a internetom su kružili naslovi poput “Ronaldinjo-jedini igrač koji može da promeni sudijsku odluku i crveni karton preinači u žuti”.

Pred kraj meča Milito je ponovo pogodio, pa je Inter slavio sa 2:0.

Izvor:youtube/Wasgeht900)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter