4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKOVIĆ: Nikada nije prijatno ovako izgubiti

Objavljeno: 18.09.16 u 15:43
Završen je i taj dugo čekani 152. „večiti derbi“ u kojem je Partizan slavio sa 1:0.

 – Čestitao bih Partizanu na pobedi. Mislim da smo definitivno mogli bolje da odigramo. U prvom poluvremenu smo koliko – toliko kontrolisali igru, dok je u drugom Partizan bio bolji i agresivniji od nas na sredini terena. Nikada nije prijatno ovako izgubiti, ali to je fudbal, okrećemo se utakmici u sredu, kaže Zvezdin kapiten.
 
OVAKVE SLIKE S DERBIJA ŽELIMO! Fotografija s utakmice zapalila internet (FOTO)

Pre utakmice, Zvezda je važila za blagog favorita, pre svega zbog pozicije na tabeli.

Derbi je posebna utakmica, nema značaja ko je u kakvoj formi ili ko je na kom mestu na tabeli. Da smo pobedili, ili da je bilo nerešeno, to ne bi ništa odredilo jer je početak prvenstva i ima još mnogo da se igra, smatra Luković.

Stekao se utisak da se Crvena zvezda možda i previše opredeljivala za defanzivu.

– Takva je utakmica bila. Nismo mi hteli da se branimo, niti mislim da smo se posebno branili i povukli. Borba se odvijala uglavnom na sredini terena. Desio se niz grešaka kod gola, pad koncentracije pre svega. Nije to bila utakmica sa puno šansi, ali bila je borbena i Partizan je bio bolji za taj jedan gol. Nekada se gubi, nekada se dobija, ali glava mora ostati gore,- poručuje Aleksandar Luković.

 
0
0

4 Komentara

  1. Ekipa dobra za srpske prilike,trenern neozbiljan i nedostojan kluba. Ekipa fizički konstantno nespremna,nedisciplinovana bez žara. Pod hitno trener sa autoritetom,sa radom,redom i disciplinom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj ne tupi ga više…igrali ste ko p.čke.Pojedinačno ste duplo kvalitetniji a igrate na nerešeno.Niko nema petlju da proba da probije,odigra dupli pas,šutne na gol.Osnovno pravilo je da samo ja ne izgubim loptu i ne budem krivac za eventualni gol iz kontre.Protiv ovako smešne ekipe da se branite,to nigde nema.Igrač koji daje golove nije ni na klupi a Ruiz,koji nikako ne zaslužuje Zvezdin dres,igra čitavu utakmicu,sramota.Za sve je trener kriv jer on jednostavno NE ZNA da postavi igru.Zato,poručite Božoviću da kupi prnje i da ga više ne bi zadržavali i da se ne ljubimo.Zvezdi treba pravi trener a ne komičar u pokušaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter