4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? Mire Radović predlaže Nikoliću iznenađenje za Zvezdu

Objavljeno: 17.09.16 u 11:53

S obzirom da njih dvojica imaju sjajnu saradnju, a Mire Radović zna kako razmišlja Marko Nikolić, pa je otkrio ko bi mogao da bude njegovo iznenađenje za ljutog rivala.

Miroslav Radović dočekao je Marka Nikolića u Partizanu, a zatim i otišao iz Humske, iako se očekivalo da će zajedno imati odličnu saradnju.

Marko je složio ekipu i, nema sumnje, pripremiće je za derbi na pravi način. Nikolić, definitivno, zna kako se pobeđuje večiti rival, dvaput je to demonstrirao. Veliki je partizanovac, majstor svog zanata. Ubeđen sam da ćemo pokazati da nismo slabiji od Crvene zvezde.

– Da li Partizan da napadne od starta? Ostavio bih to, ipak, Marku, zna on šta je najbolje. Ima svoje adute, tražiće Zvezdine slabosti. Siguran sam da će starteri da izginu – rekao je Radović, a prenosi ‘Žurnal’.

VREME JE ZA SPEKTAKL: Poklonimo se ‘njegovom veličanstvu’ – 152. ‘večitom’ derbiju! (SASTAVI)

Vezista koji je u Humskoj ovog leta proveo samo dva meseca, zna ko bi mogao da bude adut Partizana u današnjem 152. ‘večitom’ derbiju.

– Leonardo je kadar da naprvi razliku. Iz treninga u trening, uprkos slabijoj fizičkoj pripremi, bivao je sve bolji. Nisam zatekao Uroša Đurđevića, evidentno je da poseduje kvalitet. Neca Mihajlović uvek može da iznenadi, bio je u raskoraku posle sjajnog proleća, normalno za period posle prošlojesenje pauze. Drago mi je što se vratio golom u Čačku. Moj pik je Marko Janković, naš Mesi, znalac još od proletos iz Slovenije, nesumnjivo veliki potencijal’ – objasnio je Radović.

– Želim Partizanu pobedu iz sveg srca! Znam kroz šta su sve momci prošli u prethodnom periodu, sa tri boda iz večitog derbija vratli bi se „u život“. Titula je dostižna, što da ne. Bilo bi fenomenalno da Partizan pobedi u 90. minutu, mada mogu da ih reše i ranije – poruka je Radovića.

0
0

4 Komentara

  1. Danas je dan za sahrane. Grobari ce imati radostan dan, bizi dej /buzzy day/. Bice 3-0 za Partizan! Golovi:Leonardo,Bojinov i Neca Mihajlovic!!!
    Zivi bili pa videli….

    0
    0
    Odgovori
  2. …na nasim vestima. Ocigledno da oni nemaju nikakvih problema u klubu. Tako je to kada igraju ligu sampiona, kao ove godine 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. I ja želim sedmicu na loto i to već decenijama ali neće,pa tako i ovo što Radović želi.Zvezda je dosta kvalitetnija,pogotovo na sredini terena a tu se utakmice rešavaju.Odbrane su obostrano loše,ne zna se čija je slabija a u napadu su približnih kvaliteta.Kad se sve sabere i oduzme,vezni bi trebalo da reše a tu Zvezda mnogo odskače.Rezultat 3:1 za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter