0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE PROVOKACIJE: Bjeković ponovo ‘opleo’ po Vuletiću i njegovoj struji!

Objavljeno: 17.09.16 u 10:32

Ni u danu kada svi čekaju najveću utakmicu našeg fudbala, ne prestaju ‘peckanja’ vladajuće strukture i opozicije u Partizanu.

Nove ‘otrovne strelice’ ispalio je Nenad Bjeković, prvi čovek opozicione struje, koji se svojom izjavom ovog puta obratio profesoru Vladimiru Vuletiću, predsedniku Nadzornog odbora FK Partizan.

– Mogao bih da organizujem Skupštinu gde sede pravi partizanovci i gde je i sam profesor Vuletić bio tri puta ove godine, ali s obzirom na to da zna koliki je to prostor valjda mu je jasno da bi u njega mogli da stanu samo članovi njegove opcije. Moji bi trebalo da pređu u veliki park preko puta – uzvratio je Bjeković.

VREME JE ZA SPEKTAKL: Poklonimo se ‘njegovom veličanstvu’ – 152. ‘večitom’ derbiju! (SASTAVI)

Ni tu nije bio kraj:

– Gde piše da pravnik mora da bude predsednik Partizana? Ni Platini nije pravnik, pa je bio predsednik UEFA, te Bekenbauer i Rumenige, koji uspešno vode Bajern. Ni Ivan Ćurković nije pravnik, pa je veliki predsednik Partizana. Nek se drži svojih prava, ne ulazim u to kakav je profesor , da li je cenjen na fakultetu, baš kao što ni on meni ne bi trebalo da priča o fudbalu. Ovde se ne traži dirketor RTS ili Telekoma već predsednik Partizana.

U danu kada se igra 152. ‘večiti’ derbi, Bjeković nije mogao da izbegne ni svoju prognozu, odnosno, želju za ishodom, ali je i tu ‘okrpio’ vladajuću struju.

– Želim da Partizan pobedi više nego svi oni zajedno – zaključio je Bjeković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter