1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OHRABRENJE ZA DELIJE: Ova vest im je bila preko potrebna pred ‘večiti’ derbi

Objavljeno: 16.09.16 u 09:08

Poslednje informacije govore da Crvena zvezda u 152. ‘večiti’ derbi ulazi u znatno boljem raspoloženju.

Dok Partizan pred derbi sa ‘večitim’ rivalom je mislima pomalo još uvek okrenut ka nedavnoj Skupštini i još uvek nerešenom statusu oko predsednika i Uprave, Crvena zvezda znatno čistije može da gleda ka subotnjem okršaju.

Posebno posle najsvežijih informacija koje kažu da će prvi napadač tima Miodraga Božovića, Hugo Vijeira, biti spreman za meč na stadionu u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vijeira je izdržao kompletan jučerašnji popodnevni trening i gotovo izvesno će igrati u meču protiv Partizana u subotu od 18 časova.

To posebno raduje Božovića i stručni štab, pa i navijače, jer se zna da će Zvezda još ovog puta biti lišena pomoći Predraga Sikimića i jedini izbor za poziciju u špicu bio bi Petar Orlandić.

UVERTIRA ZA DERBI: Zvezda spremila prijatno iznenađenje za svoje navijače!

0
0

1 Komentara

  1. Dobro je što se Hugo oporavio i to je bilo očekivano ali ne valja što je pauzirao par utakmica i izgubio kontinuitet postizanja golova jer kad uđe u seriju,nema mu zaustavljanja.Spakovao bi franjevcima sigurno gol ili dva a ovako,moraće neko drugi da ih postiže jer uopšte ne sumnjam u pobedu jer smo dosta kvalitetniji.Ako bi Božović bio manje tvrdoglaviji i u timu stavio Plavšića i Srnića umesto Ruiza i Muočea,razbili bi ih na JNA ali ako ova dvojica budu počela tekmu,možda bude i nerešeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter