2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORDAN PETRIĆ O SKUPŠTINI: Ma, ljudi, do sledeće ko živ ko mrtav… Sada mislim samo na jedno!

Objavljeno: 16.09.16 u 10:09

Majsku Skupštinu je Gordan Petrić obeležio svojim govorom, na poslednjoj se nije isticao. Želja mu je, kako kaže, samo jedna.

Zapretio je Gordan Petrić na majskoj Izbornoj Skupštini FK Partizan da će, ukoliko se dve zaraćene strane, pustiti bradu i otići na planinu. Nije to uradio, ali nisu se ni urazumili vlast i ‘opozicija’, pa je na njegovu i žalost brojne armije navijača, Partizan pred derbi i dalje bez predsednika i prave Uprave.

– Bila je Skupština i završila se kako se završila. Neću da pričam o njoj – rekao je Petrić za ‘Novosti’.

Ali, imao je šta da poruči igračima Partizana.

– Ponavljam, o Skupštini ništa. Ali zato imam poruku za fudbalere Partizana: momci, glave gore, puna koncentracija, samo hrabro i pametno u subotu na ‘večitom’ derbiju. Pravi partizanovci su uz vas. To je najvažniji događaj koji sledi i koji me interesuje! – naglasio je Patrić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ma, ljudi… ko živ, ko mrtav do tada. Ne mogu sada da vam kažem da li ću doći na Skupštinu. Ono što znam sam vam rekao. Subota, 18 časova, naš stadion. To je važno. Sve ostalo je iza nas – podvukao je Petrić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter