0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANEGDOTA SA KONFERENCIJE: Alen Stevanović ne sme da skuplja sličice da ga ne udari ‘crveno-beli kombi’

Objavljeno: 16.09.16 u 13:40

Na kraju konferencije za medije uoči derbija protiv Crvene zvezde, prvotimac Partizana nasmejao je novinare anegdotom od pre 15 godina.

– Verujem da smo se pripremili dobro i na nama je da ispunimo zahteve šefa. Svako od nas jedva čeka da sutra istrči na teren. Mirna glava i verujem da ova ekipa ima potencijal da odigra dobru utakmicu – rekao je u ‘zvaničnom’ delu konferencije Alen Stevanović.

Upitan o kvalitetima igrača Zvezde, krilni napadač crno-belih je odgovorio diplomatski:

– Zvezda nesporno ima kvalitet, pokazala je to i prošle godine, evo i sada na startu. Ali, ne treba ići preterano i gledati u tuđi tabor, pre svega da poginemo na terenu, da ispunimo zahteve šefa – istakao je Stevanović.

NIKOLIĆ PRED DERBI: Ne igramo ni Božović, ni ja! Tabela izgleda grozno, gledamo je svaki dan na Teleoptiku…

Ali, kada je konferencija već bila završena, a portparol Biljana Obradović predstavila novi Panini album u kom će se naći i Partizan, upitala je prvotimca crno-belih da li je on skupljao sličice, a on odgovorio zanimljivom anegdotom.

– Mogu da vam ispričam jednu anegdotu od pre 15 godina. Tada sam na poklon dobio 10 evra i kao i svi klinci požurio da kupim sličice, ne sećam se da li je bilo evropsko ili svetsko prvenstvo. Na tom putu udario me je kombi Crvenog krsta. Toliko da mi je cela ruka bila u gipsu. Od tada sam rekao: ‘sličice nikad više!’ – ispričao je Stevanović, na šta je Biljana Obradović rekla:

– Vraćaj album, dobićeš ga u ponedeljak posle derbija! – što je izazvalo opšti smeh u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Na to je neko od kolega novinara dobacio kako je ‘simptomatično’ što je u pitanju bio baš ‘crveno-beli kombi’…

Naravno, sve se završilo u šali i uz osmehe, ali i bez albuma za Alena Stevanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter