0
Košarka

ZVEZDA NASTAVILA SERIJU POBEDA: Novajlije najavile da će biti prava pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.16 u 21:57

Izabranici Dejana Radonjića nastavila je da niže trijumfe i zabeležila petu pobedu u petoj odigranoj utakmici.

Crvena zvezda ostvarila je i petu pobedu u meču koji je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igran večeras protiv Mornara iz Bara. Crveno-beli su ostvarili trijumf rezultatom 80:65 (18:16, 22:14, 18:19, 22:16).

Izabranici Dejana Radonjića su utakmicu ‘prelomili’ u poslednjoj deonici, kada su ‘utvrdili’ svoju dvocifrenu prednosti, mada je rezultat mogao da bude i ubedljiviji u korist domaćeg tima.

Najbolje partije prikazao je novi centar Zvezde Ognjen Kuzmić, mada je i njegov ‘konkurent’ Milko Bjelica imao zapaženu rolu. Čarls Dženkins je pokazao da se vraća u staru formu, a Luka Mitrović je još jednom, kao i u prethodnim duelima, predvodio kapitenski svoj tim.

Istaknuta je bila i asistencija reprezentativac Srbije Stefana Jovića:

Zvezdi je ovo peta pobeda, pošto su do sada bili bolji od Oldenburga, Steaue, Vršca i Mega Leksa. U subotu crveno-bele očekuje nova provera, protiv belgijskog Antverpena, dok će posle toga šampion Srbije ići na kontrolni turnir na Kipru.

Sezona počinje 30. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter