1
Ostali sportovi

STRAŠNO: Trener pokušao da sakrije istinu, evo kako izgledaju povrede vaterpolista Partizana (FOTO)

Objavljeno: 15.09.16 u 15:33

Posle incidenta u Zagrebu, u kojem su na mlade vaterpoliste Partizana napali maskirani huligani, trener tog kluba Zoran Bratuša izjavio je da nikakvog ozbiljnijeg napada nije bilo.

Žalio se javno da je u pitanju medijsko spinovanje, i da su svi prošli sa manjim povredama, osim jednog kojem je polomljen prst.

Međutim, prava istina je mnogo drastičnija.

PARTIZANOVA JASNA PORUKA: Beograd i Zagreb nisu isti!

Kuriru se javio otac jednog od povređenih momaka, Ivan Radojević, otac kadetskog reprezentativca Lazara Radojevića, koji je prošao sa prelomom šake.

– Ponedeljak smo proveli na Ortopedskoj klinici na Banjici, gde su Lazaru utvrđene povrede ruke, dok se istovremeno jedan od odgovornih trudio da objasni novinarima na konferenciji kako se ništa strašno nije dogodilo, priča Radojević. 

Foto: Zorana Jevtić/Kurir
Foto: Zorana Jevtić/Kurir

– Deca su još u šoku! Oni su dečaci, ali su pokušali da nas, roditelje, poštede nerviranja. Nisu nas zvali u četvrtak, kada su ih pretukli, već smo za sve saznali u subotu ujutru kada smo stigli u Zagreb da gledamo utakmice. Tek u nedelju uveče Lazar nam je rekao da ima hematom u ustima, a onda čuješ kako, eto, ništa nije bilo strašno, kako su mediji preuveličali događaj, samo su ih malo preplašili…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter