0
Košarka

Foto: STARSPORT

SMENA: Mulaomerović napustio klupu BiH

Objavljeno: 15.09.16 u 18:30

Posle neuspeha u  kvalifikacijama za Prvenstvo Evope u košarci, selektor Bosne i Heregovine, Damir Mulaomerović, podneo je ostavku.

I pored pobede u poslednjem kolu nad Švedskom 78:76, on više nije selektor.

HOROR: Pogledajte gde je završilo stopalo mladog košarkaša BIH (VIDEO)

– Imenovanje za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine i ukazano poverenje rukovodstva KSBiH, meni je predstavljalo veliku čast i obavezu. S osećajem ponosa zahvaljujem se reprezentativcima s kojima sam proteklih mjeseci radio, i želim im mnogo sportskog i ličnog uspeha. Povređenima Nedimu Buzi i Nemanji Gordiću želim brz i uspešan oporavak. Zahvaljujem se i Košarkaškom savezu BiH, koji je obezbedio maksimalne uslove za pripreme i odigravanje utakmica, ali i našim iskrenim navijačima – reako je Mulaomerović.

Istakao je da reprezentacija Bosne i Hercegovine ne treba da brine za svoju budućnost, jer su „stasale i stasavaju generacije koje će, nadam se, s ponosom i posebnim entuzijazmom nositi reprezentativni dres“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter