1
ATP

PAUZA: Đoković mora na malu intervenciju

Objavljeno: 14.09.16 u 20:10

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bice podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog problema sa otpadanjem noktiju sa prstiju desnog stopala, preneli su beogradski mediji.

Đoković je u finalu poslednjeg Grend slema sezone, na US openu u dva navrata tražio medicinski tajm aut zbog toga što su mu otpali nokti sa prstiju desne noge.

– Otpali su mi nokti na nogama i prsti su mi krvarili. Bilo je baš bolno da se krećem, ali sam pokušao – rekao je on posle meča koji je izgubio od Stana Vavrinke sa 3-1.

Kako navode mediji, Đokovićeve prste je zahvatila infekcija zbog koje će morati da bude podvrgnut operaciji, kako bi se preostali delovi noktiju bili uklonjeni.

Ovu informaciju potvrdio je trener najboljeg igrača sveta, Marijan Vajda.

On bi trebalo da se oporavi i učestvuje na ATP turniru iz serije 500 u Pekingu, koji počinje 3. oktobra, ali je neizvestan njegov nastup na humanitarnom dogadaju koji organizuje u Milanu sledeće nedelje, a koji nosi naziv „Đoković i prijatelji“, navodi B92.

0
0

1 Komentara

  1. Nole mora da batali vegetarijansku ishranu i ojača telo.On nema snage za jači servis i veće napore.Svi se dopinguju i gutaju proteine, a Nole čak ni pravi srpski pasulj sa kobasicom ne jede. Dobro se i drži u takvoj situaciji

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter