6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD BJEKOVIĆ: Gde vam je kvorum, zašto ne slavite pobedu?

Objavljeno: 14.09.16 u 20:30

Lider opozicije Nenad Bjeković postavio je pitanja aktuelnoj vlasti i poručio da sutra ne bi trebalo da dođu na posao zbog sramote.

Drgui put je propala Izborna skupština u Partizanu. Razlog je nedostatak kvoruma da bi se izbori za predsednika kluba održali. Iako je vlast najavila da će i bez opozicije moći da izabere novog prvog čoveka, to se nije dogodilo. Odmah po vesti da je Skuština odložena oglasio se lider opozicije Nenad Bjeković.

– Da ovi u Teleoptiku imaju malo obraza, ne bi se sutra u Humskoj pojavili na poslu. Valjda je sve sada jasno, kako se vama ovo čini? Zašto nisu održali Skupštinu kada su leteli i pričali da imaju kvorum? Sramota je i šta su radili, od 24. maja su zamenili 15 ili 16 delegata. I šta sad? Gde su? Kako čujem, pričaju o nekom bojkotu, kako ih nije sramota. Neka dođu da vide gde smo mi, a ne bih da reklamiram mesto, da vide šta su pravi partizanovci i šta je Partizan. Da vide ko sve sedi pored mene u ovom momentu. Treba da ih je sramota šta su napravili od kluba. Sa nekim ‘malo jačim’ rivalom, ne dođe ni 1.000 ljudi na stadion. Borbu nastavljamo dalje – rekao je Nenad Bjeković za Blic i dodao:

SKUPŠTINA FK PARTIZAN: Ima li kraja cirkusu?!

– Ja tamo nikog ne znam, znam samo bivše igrače Ilieva i Branka Rašovića. Nije došao niko od bivših predsednika, ni Tomislav Karadžić, ni Dragan Đurić ni Zoran Popović. Ćeraćemo se još.

0
0

6 Komentara

  1. Bolje i lopov Terzić nego ,,četiri V,, Vazura,Vučelić,Vuličević i iza njih Vučić. Zvali su Mileusnića u bolnicu i molili da dođe. Kako ih nije sramota promene 15.delegata i nemaju kvorum, i pored svega nemisle da odstupe. Na stadionu dajmo punu podršku Nikoliću i igračima a njih zajedno sa Ilijevim izviždimo dok se nesklone. Crvena lopina je otela funkciju od Vujoševića pa hoće i dalje. Kada ga je gospodar Vučić podržao neka ide u Ciganku,šta će kod nas kao Vučićev čovek.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma ćeraćete se vi.? Izgleda dok ne uništite klub. Svi ste isti nema nikakva razlika. Da imalo volite klub otišli bi svi iz Pfc. ZAUVEK.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve mi se cini, da se priprema povratak Toleta u Humsku, kao i onda, kada je Fratello figurirao za predsednika FKP, pojavio se „iznenada“ Tole i „pobedio“…JBO SVE OVO, FRATELA I ANTARU POD HITNO NA CELO SVETINJE i UZ MIJATA I JOKANA ZA NAJJACI FKP IKADAAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter