6
Fudbal

NENORMALNO! Srpski paratekvondoista napadnut zbog ranca koji je nosio!

Objavljeno: 14.09.16 u 09:17

Srpski paratekvondoista Dušan Marisavljević, napadnut je i pretučen na autobusskoj stanici, dok je čekao prevoz.

– Ovaj koji je vozio je izašao iz kola i udario me, a ovaj drugi je bio mrtav hladan, a taj koji me je udario je posle ušao u kola i pobegao i ja sam se plašio, rekao je paratekvondista Dušan Marisavljević.

To je Dušanu bio poslednji trening pred odlazak u Poljsku na evropski šampionat. Umesto da se naspava i odmori, morao je u Urgentni centar. Nije siguran zašto ima masnicu na oku.

ŠTA SE TO DOGAĐA? Napadnut bivši hrvatski košarkaški reprezentativac

– Ne znam, nisam ni ja znao razlog, navodi Dušan.

A razlog je Zvezdin ranac na Dušanovim leđima.

Trener je ogorčen.

– Stajao je na stanici, ni kriv ni dužan je dobio udarac u glavu, a treba da predstavlja svoju zemlju na EP koje se održava 16. u Poljskoj, kaže generalni sekretar srpskog Para-tekvondo saveza Bojan Todorović.

Ovakav stres bi na momka kao što je Dušan pre mogao da ostavi psihičke nego fizičke posledice pre takmičenje, tvrdi Todorović.

– Mi radimo na tome, juče i danas, objašnjavao mu šta i kako. Nadam se da će biti sve u redu. Ja bih voleo da se Dušan na neki način revanšira tim huliganima nekom medaljom, istakao je Todorović.

Dušan nema dileme koja bi po sjaju to mogla biti, nada se prvom mestu.

0
0

6 Komentara

  1. Jadno je to… Ali taj sto ga je udario, tesko da je znao da je ometen u razvoju…
    Nevin je stradao zbog neke potpuno desete price, i dugova kojih po BG-u ima i te kako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto je dozvolio da ga smradovi udare ako je tekvondoista,zasto ih nije razbio jednim potezom.Kako ce na takmicenje ako ne zna da se brani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter