0
Ostali sportovi

KOLUMNISTA OTKRIVA: Evo ko je napao srpske dečake u Zagrebu

Objavljeno: 14.09.16 u 11:54

Pored svih političkih trzavica u poslednje vreme, region je potresla vest da su u Zagrebu mlade srpske vaterploiste napali maskirani huligani.

Jednom momku je slomljen prst, ostali su lakše povređeni, ali su pretrpeli ogroman šok. Svakakve informacije kolale su medijima, a onda su se javnosti obratili ljudi iz VK Partizan, koji su objasnili kako je sve izgledalo.

Bura se digla i stišala, ali ono što mnoge zanima je ko stoji iza tog mučkog napada. Kolumnista britkog pera, Ivo Anić, otkriva ko je nalogodavac zločina.

BRUKA U HRVATSKOJ: Napadnuti mladi vaterpolisti Partizana!

– Znam ko stoji iza kretena s metalnim palicama. Jedan od prvih s maskom je Zoran Milanović. Inače bivši premijer i čelnik jedne od najvećih parlamentarnih, političkih stranaka  u Hrvatskoj. Taj maskirani gospodin još je juče vikao kako su Srbi šaka jada, a šaku jada  jednim je preciznim  udarcem dovoljno zamlatiti, zgaziti da ne prlja naš grad, taj maskirani gospodin je slegnuo ramenima na fašistički pozdrav i kazao kako se njemu fućka za to. Fućka mu se što maskirani Bojsi dižu desnice na pozdrav, isti onaj pozdrav pod kojim je stradalo toliko nevine dece u Jasenovcu.

Policiji bi drugi maskirani napadač trebao biti poznat, jer imaju njegov dosije sa kriminalnim delom posedovanja i nuđenja maloletnici opojnih droga, i nije ga teško pronaći.

Onaj treći maskirani napadač, a policija bi ga mogla prepoznati jer je nosio beogradski „NIN“ ispod ruke je ni manje ni više već tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović, koji je proteklih šest meseci svog života posvetio rehabilitaciji ustaštva i popularizaciji istog fašističkog pokreta među mladima. Taj gospodin nije svoj resor pokušao približiti tim mladim ljudima potičući ih da se bave glumom, književnošću ili filmom, taj gospodin sve je svoje napore uložio je kako bi mladost Hrvatske učila kako je cool nositi crno revidirajući istoriju iz koje bi trebalo izvlačiti pouke do kakvih nas je užasa dovela mržnja na ovim prostorima.

I na kraju onaj četvrti napadač je uvaženi biskup Košić kome je dok je bežao sa mesta događaja ispao „Glas Koncila.“ Ako ste zapanjeni što je među napadačima jedan sveštenik trebalo bi da poslušate njegove mise i njegove poslanice na kojima upozorava mlade da su vražje sile prisutne, da vrebaju iz mraka i vaterpolo dvorana i da imaju ili ateističke ili pravoslavne rogove. I da su za Aušvic odgovorni ateisti, napisao je Ivo Anić.

Kompletnu kolumnu možete pročitati ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter