6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„DELIJE“ MOGU DA ODAHNU… Posle poruke koju im je poslao Mičel Donald

Objavljeno: 14.09.16 u 13:30

Derbi je veliki praznik srpskog fudbala, više od igre i za igrače i za navijače. Poseban je doživljaj i za one fudbalere koji tako nešto nisu doživeli.

Mičel Donald jeste i zato ima poseban odnos prema toj utakmici.

Posebno volim derbi, jer ga nikada nisam izgubio, daću sve od sebe da tako i ostane, rekao je on.

A šta očekivati od 152. izdanja?

TERZIĆ OTKRIO: Ovako se u Zvezdu dovode novi igrači (VIDEO)

– Kao i uvek očekujem lep fudbal, to je najvažnija utakmica u sezoni. Igrao sam tri puta protiv Partizana, uživao sam u svakom meču. Poštujem protivnika. Partizan ima dobru ekipu, ali mi smo Crvena zvezda i idemo na pobedu.

Koji rezultat predviđate?

Ne mogu da prognoziram, ali mogu da obećam da će svako u timu dati maksimum da osvojimo tri boda. Ne obraćamo mnogo pažnju na rivala, pripremamo našu taktiku i gledamo samo sebe. U dobroj smo formi, svi moramo da budemo potpuno fokusirani i dobar rezultat neće izostati.

Severna tribina će biti puna u večitom derbiju, koliko vam to znači?

GELOR KANGA: Na “večitom derbiju” bih voleo da…

Imam odličan odnos sa navijačima, to mi mnogo znači. Dešavaju se, naravno, i lošije utakmice, ali oni sve to razumeju. Ovde se osećam kao kod kuće. Ne govorim to samo zato što sam trenutno igrač Zvezde, iskrena sam osoba, zaista to mislim. Da nisam zadovoljan to bi se videlo i po mojoj igri. Volim Zvezdu i navijače, kada vidite kako nas podržavaju na svakoj utakmici, čak i kada gostujemo, ne možete da ostanete ravnodušni – zaključio je Mičel Donald.

Ostatak razgovora s Mičelom za Sportski žunal možete pročitati ovde.

0
0

6 Komentara

  1. vucela je sigurno prodavac magle to si u pravu , ali sigurno je i to da je verovatno polagao master sa terzicem , ako se dobro secam i jedni i drugi su onomad podneli ostavke ali im je sinulo sunce i krenuli su putem velikih uspeha i sve se brzo zaboravilo

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Kako mozes TI da „volis“ zVEZDU, kada je njene „legende“ koje su odrasle u fk nisu volele, posto su je devastiraleeee i u grob oteraleeee

    0
    0
    Odgovori
    • Nisu, kretenu, to je samo u tvojoj bolesnoj masti…Nikad,ali zapamti ako si u stanju, NIKAD tvoj jadni placizan nece biti veci klub, ma koliko se vi jadnici trudite da to promenite. Bolesniku bolesni.

      0
      0
      Odgovori
    • Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXA
      Idi vidi shta ti se deshava u crno-belom cirkusu!!! Neki su se klovnovi razmileli po Teleprontiku!!!!
      XAXAXAXAXAXAXA
      Uvek me zasmejesh

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter