11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CIRKUS: FS Srbije sad organizuje izbore za predsednika Partizana?

Objavljeno: 14.09.16 u 19:52

Cirkus u Humskoj se nastavlja, pošto je propao i drugi pokušaj da se izabere novi predsednik Partizana.

Opozicija se ovog puta nije pojavila na Skupštini što je bio znak da od nje neće biti ništa. Naime, nije postojao kvorum, te je izbor za novog prvog čoveka kluba odložen. Nezvanično novi termin je 20. oktobar, ali datum nije obelodanio Partizan, već Fudbalski savez Srbije.

U PARTIZANU GRME: Opozicija je kriva za fijasko!

Kako HotSport nezvanično saznaje dešavanja u Partizanu stigla su do čelnika srpskog fudbala koji se trenutno nalaze u Atini u poseti Grčkoj, gde su odlučili da se umešaju u izbornu trku. Tako će 20. oktobra nova Skupština biti održana u FS Srbije koji će biti domaćin, a po svemu u kontrolor izbora. Cirkus se nastavlja, da li i posle 20. oktobra, videćemo…

SA LICA MESTA: Ovako je trenutno na Teleoptiku (FOTO)

0
0

11 Komentara

  1. Znači Koheza osvedočeni partizanomrzac treba da nam postavlja predsednika. Znači Vučić neodustaje da nas uništi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Izbori ce im uspeti samo kad im ih organizuje NS Hrvatske jer su tamo stvoreni i formirani,tako da je jedino to realno resenje.Vidite da su sve sami lopov do lopova i kriminalac do krimosa u JSD,ne mogu da se dogovore oko plena vec godinu dana.Cirkus od kluba,rukovodstva,navijaca,sve moj do mojega.

    0
    0
    Odgovori
  3. Uzas,jos vucic da nam bira predsednika,namerno kazem ovog narkodilera i ucenjenu glavu ne racunam,bolesnik jedan pogani,mora u sve da se umesa,ali polako samo,on im cini medvedju uslugu,sve ovo ce im kroz nos izaci!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Cirkus Kolorado se nastavlja. Bunjevčevića za predsednika Partizana da dovede još 30 fudbalera u zimskom prelaznim roku. Imaćemo 60 profesionalaca u pogonu, malo li je, iz toga mora isplivati kvalitet.

    0
    0
    Odgovori
  5. Odlicno, polako ali sigurno ceo nazadni plan se seli, NE u FSS, VEC U UEFU !!! INTERNACIONALIZACIJA SRPSKOG FUDBALA SE NAZIRE, DOBICE SVAKO PO ZASLUZI, KAKO OVI NASI TROJANCI U SVETINJI, TAKO I ONI ABOLIRANI U-NA CELU SA I POD FANTOMKAMA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter