4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ PARTIZANA: Dve loše i jedna dobra vest za Džikića…

Objavljeno: 13.09.16 u 21:07

Partizan se vredno priprema za početak sezone, a trener crno-belih Aleksandar Džikić se susreo sa prvim problemima.

Još dva dana i „parni valjak“ kreće put Italije na trijagonal u Trstu. Ipak, pred trenerom Partizana Aleksandrom Džikićem su dva problema. Naime, Branislav Ratkovica i Kenan Karahodžić neće putovati sa ekipom za Italiju zbog povreda. Plejmejkeru Ratkovici stradala je zadnja loža i čeka ga nešto duža pauza. Mladog Karahodžića u timu neće biti u Trstu zbog povrede skočnog zgloba, ali bi uskoro mogao da se vrati u stroj.

DŽIKIĆEV TIM IMA LIDERA: Partizan dobio najveće pojačanje pred novu sezonu!

Dobra vest za navijače Partizana je ta da je u timu ponovo Amerikanac Frenk Robinson i da trenira punom parom. Podsetimo, ABA liga startuje 1. oktobra, a crno-beli ove sezone gaje šampionske ambicije…

POVRATAK U PIONIR: Partizanov ‘dželat’ će u dresu Bešiktaša ponovo protiv crno-belih (FOTO)

0
0

4 Komentara

  1. To se odnosi na ovu ABA ili kako vec ligu u kojoj KK Nebojse Covica nema ambicije jer ima ugovor sa EL,a za Buducnost i Cedevitu nisam bas tako siguran da su mnogo jaci od KKP.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gaje sampionske ambicije?Jel ti to nas,novinarcicu,zezas?Pored Zvezde,Cedevite i Buducnosti,da se nadaju necemu?Jedino ako im 4.mesto donosi titulu,mogu se nadati tome.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter