0
Košarka

POVRATAK U PIONIR: Partizanov ‘dželat’ će u dresu Bešiktaša ponovo protiv crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 13.09.16 u 14:32

Partizan će u FIBA Ligi šampiona igrati protiv Bešiktaša koji je u svoje redove doveo ozbiljno pojačanje.

Turski tim ozbiljno se pojačava za novu sezonu, a posle Vladimira Štimca iz Crvene zvezde, u svoje redove Bešiktaš je doveo talentovanog Kenana Sipahija iz Fenerbahčea.

On je potpisao jednogodišnji ugovor, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u redovima Karšijake.

Sipahija su dobro upamtili navijači Partizana kada je kao supertalentovani košarkaš Fenerbahčea gostovao u Beogradu. Crno-beli su u okviru Evrolige tada bili nadomak iznenađenja protiv Obradovićevog tima, ali je prevagu naravio upravo Sipahi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mladi plejmejker je sredinom drugog poluvremena napravio seriju od osam poena i vezao nekoliko ključnih odbrana, kojima je oduševio ne samo navijače u ‘Pioniru’, nego i samog Obradovića na konferenciji posle meča.

– Prevagu je apsolutno doneo Sipahi. On ima samo 18 godina, a odigrao je kao da ima 28. Sa njim smo dobili novu dimenziju i on je budućnost turske i evropske košarke. Večeras je bio briljantan – rekao je tada Obradović.

Sipahi je prošle sezone u Evroligi imao 5,3 poena, 1,1 skok i 3,7 asistencija po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter