3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Grof je moj drug!

Objavljeno: 13.09.16 u 22:30

Trener Partizana Marko Nikolić govorio je za TV Partizan o predstojećem 152. večitom derbiju, Zvezdi i Miodragu Grofu Božoviću.

Strateg crno-belih ulogu favorita prepušta crveno-belima sa obrazloženjem da imaju iskusne igrače potpomognute stranim fudbalerima.

– Oni su definitivno iskusniji tim od nas. Oni su grupa sa velikim brojem stranaca, prekaljenih i iskusnih igrača, imaju neke prednosti u odnosu na nas u ovom trenutku, ali i slabosti. Da ne ulazim u pojedinosti, jer je nama cilj da prednosti anuliramo, a slabosti iskoristimo – počeo je priču Marko Nikolić.

On je istakao i da je Miodrag Grof Božović njegov drugar i da je od Crvene zvezde napravio jednu veoma efikasnu ekipu koja pobeđuje, iako protivnici stvaraju veliki broj prilika.

ŽELJKO PANTIĆ: Bjeković halucinira, videćemo koji će se sudija u subotu kandidovati za potpredsednika Zvezde! (VIDEO)

– Njihova prednost je što dugo imaju trenera sa kontinuitetom, koji ima dobar odnos i dobru hemiju sa svojim igračima i tu nema nikakve dileme. Pošto naravno pratim sva događanja u našem takmičenju, pratim i pres konferencije kolege Božovića, koji je inače korektan čovek pre svega i ne mogu da kažem da mi je prijatelj, ali mogu da kažem da mi je drugar, svakako. I on ponavlja da oni igraju tako kako igraju i zaista imaju specifičan stil igre od kada je on tu. Trpe dosta šansi, to je činjenica, ali su i najefikasniji tim u ligi i to je činjenica. On se opredelio za takav stil igre, u kojem stoje visoko i tada se vrlo često desi da protivnici stvore prvu i drugu šansu protiv njih, kao što on kaže.

KO ĆE SUDITI ‘VEČITI’ DERBI? Pored Mažića, u konkurenciji je još jedan arbitar (ANKETA)

Marko Nikolić smatra da je nebitno kako će dva tima igrati u subotu, jer se na kraju gleda samo rezultat.

– Opet, priprema derbija je specifična… Da li će oni igrati tako i protiv nas, da li ćemo i mi nešto korigovati, videće se. Ponavljam, svako ko je bio učesnik derbija zna da je to utakmica u kojoj je krajnji rezultat najvažniji i da onaj koji nosi pobedu iz derbija kupuje sebi i svojoj publici veliko zadovoljstvo i mir u klubu. To je utakmica u kojoj je rezultat definitivno u prvom planu – zaključio je Nikolić.

0
0

3 Komentara

  1. ..Marko Kraljevicu, nije ti ON „drug“, nego PAJAC, pobrkao si lomaaaa

    0
    0
    Odgovori
  2. ..svi mi imamo druga za „igru“, neko mora biti gubitnik, kao oni u Evrotakmicenjima uprkos neprekidnom sipanju para bankomata u bludnicu, a rezultata ni na vidiku, ALI zato KATANCINA stize na crveno zlo tvoga „druga“ poturice, Marko Kraljevicu ..

    0
    0
    Odgovori
    • Nekome, mozda stigne, a vama je tigao, odavno!!!! Xaxaxaxaxsxaxa
      Proveri brave, da ne kazem katance u svom lavorchetu!!!!
      Xaxaxaxsxaxaxaya
      P.S. Uzivam u tvojim komentarima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter