6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Žestoko oslabljeni pred večiti derbi

Objavljeno: 13.09.16 u 09:25

Fudbaleri Crvene zvezde biće, po svemu sudeći, lišeni pomoći jednog od najboljih fudbalera tima.

Crvena zvezda je prošle godine dva puta savladala Partizan, a ključni igrač u ta dva trijumfa bio je Hugo Vijeira. Ipak, 152. večiti derbi će, po svemu sudeći, proći bez sjajnog Portugalca.

Naime, kako prenosi Mocart Sport pisanje Sportskog žurnala, Vijeira ima problem sa skočnim zglobom, što je i sam potvrdio u izjavi Žuranlu:

– Ne znam da li ću biti spreman za derbi.

Ukoliko on ne bude spreman, napad Crvene zvezde će predvoditi Petar Orlandić, pošto je Predrag Sikimić suspendovan na još jedan meč.

KUP SRBIJE: Paklen žreb za Partizan, Zvezda ide na zanimljivo gostovanje

0
0

6 Komentara

  1. Nema nikakve veze da bilo ko izostane jer je Zvezda toliko kvalitetnija da ce ih razbiti bez bilo kog od igraca.Mozemo im dati fore jos jednoga,koga oni sami izaberu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Inace da si iz Vrbasa znao bi da taj tvoj Mazic ceo zivot navija za taj tvoj jugoslovenski klub…uzdravlje

    0
    0
    Odgovori
    • Cela istina i taj Mazic gotovo uvek sudi perfidno u njihovu korist.Nije toliki idiot da im sudi nesto sto ocigledno nije,da ga posle proziva citava Evropa i izgubi status internacionalca.Sudi im slobodnjake oko 16 metara,secka Zvezdinu igru,svira kontrafaulove u njihovu korist i sl.Uhvatili se za ona dva penala a oni su toliko ocigledni da bi ih svaki sudija sudio a o je na toj utakmici upravo njima pomogao u zadnjem minutu kad su dali gol,ne dosudivsi ocigledan faul nad Mrdjom,kao i u narednom derbiju kad mu je pomocnik signalizirao faul Lazovica nad Lazicem,koji je bio ocigledan a Mazic je dosudio slobodnjak na 20-tak metara za partizan iz koga su dali gol.Ali njihovi navijaci su retardirani i neznaju pravila,pa kao da gledaju drugu utakmicu.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti kao i vas vodja Vucic neistomisljenike nazivas pogrdnim imenima. Bili smo olos, sada smo retardirani….hvala. Eto, igrao sam, fudbal vise od 15 godina…doduse u nizerazrednim klubovima, ali sasvim dovoljno da znam pravila igra. Uz sve to u roku sam zavrsio fakultet i uspesan sam u svom poslu, tako da je moguce da nisam retardiran. Ok…ona dva penala koje je Mazic svirao su bila…i da je pet svirao nema veze. On je perfidan, eto svira dva penala kako bi prikrio da je navijac Partizana. Ne svira onu pesnicu na Ninkovica da bi prikrio da je navijac Partizana. Eto i sad kad nije svirao penal Partizanu, pa je suspenovan, pa nije blesav da ga u Evropi mrko pogledaju, jer on bi eto da prikrije da je navijac Partizana. Inace, nije bio ni penal nad Mihajlovicem u poslednjem derbiju?! Zar ne?!…Evo posto si ti realan, a ja retardiran, prognoziracu rezultat za subotu. Partizan ima za klasu bolju ekipu od Zvezde. Leonardo sam vredi koliko svi Zvezdini stranci zajedno. Partizanov trener je doktor fudbala za onu prevaru od trenera samozvanog grofa…Zvezda je totalno suplja u odbrani. Nece biti penal za Partizan, ali ce Partizan komotno dobiti 2-3 razlike. Zvezda moze da osvoji titulu samo uz obilatu pomoc sudija, sto se i desava od samo starta prvenstva, ali derbi je nesto drugo. Tu ni sudije ne pomazu.

        0
        0
        Odgovori
  3. ..Ma, TO nije nista, OSLABLJENI BI BILI, ako im ne bude sudio Majo, Glodjovic ili..naravno MAZIC !!!!! ,,,,,,,,,,………………………..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,…………………………,,,,,,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter