0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

PROMENA: Lešnjak više nije trener Čukaričkog

Objavljeno: 12.09.16 u 14:21

Šef stručnog štaba FK Čukarički Milan Lešnjak podneo je ostavku na tu funkciju, a novi šef struke biće poznat u narednih nekoliko dana.

– Novi trener biće poznat u narednim danima. Dok on ne dođe, ekipu će od sutra voditi Mihajlo Jursović, trener omladinske selekcije, aktuelnog domaćeg šampiona, i Nenad Mirosavljević, član Uprave FK Čukarički i dugogodišnji fudbaler. Lešnjak će za sad ostati u klubu na nekoj drugoj poziciji, rekao je sportski direktor Vladimir Matijašević.

SLS: Partizan u seriji, pao i Čukarički (VIDEO)

Čukarički je loše startovao u ovoj sezoni odnosno u prvih osam kola osvojio pet bodova, upisao jednu pobedu i dva remija.

Lešnjak je za zvaničan sajt kluba rekao da je ostavka sporazumna i da očekuje ubrzo bolje rezultate FK Čukarički.

KUP SRBIJE: Paklen žreb za Partizan, Zvezda ide na zanimljivo gostovanje

– Rezultati sada nisu onakvi kakve očekujemo svi u klubu i to je jedini razlog moje ostavke na mesto šefa stručnog štaba, ali sam uvek tu za FK Čukarički. U ekipu se vraćaju Kajević, Ožegović i Bojić i očekujem bolje rezultate, a ja ostajem u klubu videćemo još na kom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter