1
Košarka

FOTO: STARSPORT

O ČEMU SANJA MILOŠ TEODOSIĆ? Posle najuspešnijeg leta u životu, ima samo jednu želju…

Objavljeno: 12.09.16 u 10:39

‘Kad zatvorim oči, zamišljam samo jedno’, otkriva Miloš Teodosić.

Jednom prilikom je slavni fudbaler Dejvid Bekam odgovorio na pitanje ima li nekih želja. On je rekao da mu je želja da kupi neki poseban moden Bentlija. Začudili su se i odmah uzvratili kontrapitanjem:

– ‘Ali gospodine Bekam’, pa vi imate novca da kupite taj auto, zašto to ne uradite?’.

– Da, ali onda više ne bih imao želja u životu – odgovorio je Bekam.

Miloš Teodosić ima drugi ‘problem’. Ne zanimaju ga toliko skupi automobili i luksuz, već samo košarkaški uspesi i titule. Njih je u poslednje vreme kod njega sve više, a za razliku od Bekama, želja mu je da ostvari svoju jedinu želju.

NA DANAŠNJI DAN: Teo i drugovi vratili Srbiju tamo gde joj je mesto – u svetski vrh! (FOTO) (VIDEO)

Za grčku novinsku agenciju ANA-MPA je otkrio koji mu je jedini san:

– Kada zatvorim oči, zamišljam samo jedno: odbranu trofeja Evrolige. To je moj san, a nema mnogo njih koji su učinili tako nešto – otkrio je Teodosić.

Plejmejker CSKA objasnio je i svoj odnos sa trenerom Dimitrisom Itudisom.

– Kada je došao, rekao mi je da ga slušam, jer samo zajedničkim snagama možemo da osvojimo Evroligu. Dao sam mu svoje poverenje i ispostavilo se da je bio u pravu. Sada teško da mogu išta da mu obećam, osim da ću pokušati da učinim sve što od mene bude tražio na terenu – rekao je Teodosić.

– Pritisak je sada na nama, jer branimo trofej koji žele svi timovi. Naša misija će sada biti mnogo teža, ali svesni smo da zbog toga moramo da zapnemo još jače – dodao je Teo.

teodosic

Pošto je u pitanju bio razgovor sa grčkom agencijom, tema razgovora bio je i bivši rival. Imao je i samo reči hvale o penzionisanom Dimitrisu Dijamantidisu.

– On je svakako jedan od najboljih evropskih košarkaša u poslednjoj deceniji. Mnogi igrači sanjaju o karijeri poput njegove. Toliko toga je dao košarci i žao mi je što je morao da završi karijeru. Voleo bih da smo češće igrali jedan protiv drugog – rekao je između ostalog Miloš Teodosić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter