1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KREĆE NAJMASOVNIJE TAKMIČENJE: Žreb u podne, ko će na ‘mine’ zvane Partizan i Zvezda?

Objavljeno: 12.09.16 u 09:52

Pošto nijedan srpski klub više nema evropskih obaveza, drugi front biće im otvoren u Kupu Srbije za koji će žreb biti održan danas u podne u Kući fudbala.

Tačno u podne u ‘Kući fudbala’ u Staroj Pazovi biće održan žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije. Dakle, 32 kluba domoglo se prvog kola i žreba u kom će, kao i uvek, biti povlašćenih i nepovlašćenih timova.

Među povlašćenima će biti: branilac titule Partizan, Crvena zvezda, OFK Beograd, Rad, Spartak, Javor, Radnički Niš, Vojvodina, Mladost Lučani, Voždovac, Radnik, Borac, Novi Pazar, Jagodina, Čukarički i Metalac. 

Njima su potencijalni rivali 16 nepovlašćenih klubova: Napredak, Bačka, ČSK Pivara, Inđija, Bežanija, Sinđelić, Kolubara, Proleter NS, BSK Borča, Zemun, Dinamo Vranje, Sloboda, Žarkovo, Polet Ljubić, Radan i Mladost Bački Jarak. 

Mečevi šesnaestine finala igraju se 21. septembra. Mesec dana kasnije, 26. oktobra igraće se osmina finala, a onda će uslediti velika pauza do 5. aprila kada su na programu dueli četvrtfinala. U polufinalu se igraju dve utakmice, 26. aprila i 10. maja, da bi finale bilo zakazano za 27. maj sledeće godine.

Trofej brani Partizan, koji je u prošlosezonskom finalu savladao Javor u Gornjem Milanovcu sa 2:0.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter