11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE SE GROBARIMA DOPASTI: Bjeković potvrdio dolazak i najavio dva velika imena u svom timu

Objavljeno: 11.09.16 u 13:50

Nenad Bjeković dao je svoj uvod pred Skupštinu FK Partizan i najavio zanimljiva dešavanja 14. septembra.

Nenad Bjeković predvodnik je opozicije koja pretenduje da preuzme rukovođenje Fudbalskog kluba Partizan. Iako je gotovo do danas bilo neizvesno hoće li se bivši dugogodišnji sportski direktor crno-belih pojaviti u Sportskom centru ‘Zemunelo’, to će se ipak desiti, potvrdio je za ‘Blic’.

– Moje pojavljivanje je obaveza ne prema meni već, pre svega, prema Partizanu i svim pravim Partizanovcima koji vole klub i koji prepoznaju onoga ili one koji su spremni da daju sve za svoj klub. Prevashodno mislim na ljubav, a onda i na stručnost. Uopšte se više ne dovodi u pitanje, niti se ikada dovodilo, da su ljudi koji su u mom timu – stručni. Oko toga ne treba da se diskutuje – rekao je Bjeković i najavio dva ‘pojačanja’ u svom timu:

– Ali, ono što je važno, ja bih voleo da pored sebe vidim i Tomislava Karadžića i Mileta Jovičića – rekao je Bjeković za „Blic“.

JOVIČIĆ NASTAVLJA VERBALNI RAT: Vučelić zna da govorim istinu

Zanimljivo, Karadžić i Jovičić su do sada bili bliži Žarku Zečeviću, Bjekovićevom sadašnjem oponentu, a tome u prilog ide i činjenica da je Jovičić, koji je aktuelan član Uprave, objavio da ni pod kojim okolnostima neće podržati kandidaturu Milorada Vučelića, kandidata ‘vlasti’ u klubu iz Humske.

– Zna se ko je iskreni Partizanovac, ko bezrezervno voli klub. Ja sam to nebrojano puta dokazao. Poslednji je čas da se dogode promene, vidite šta se dešava. Partizan ne stoji dobro ni na jednom polju, tome se mora već jednom stati na kraj – jasna je poruka Nenada Bjekovića.

Mišljenja su podeljena, koje će preovladati znaće se 14. septembra, na verovatno još jednoj burnoj Skupštini FK Partizan koja nas očekuje.

0
0

11 Komentara

  1. Iz sveg srca stojim uz Nenada Bjekovica i da se napokon vratim na stadion i gledam Partizan koji vec odavno ne lici na sebe. Sa Nesom ce se vratiti vec davno izgubljena energija koja je krasila Partizan,mnogi bivsi fudbaleri i legende kluba ce preporoditi nas klub i povratiti unisteno dostojanstvo crno-bele familije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan je gotovo sigurno Bojan Radovanovic a drugi je tajna,razmislja izmedju Mateusa,Asprogenisa,Boje od stranaca i Brane Ilica,Dmitrovica i jos nekih od domacih.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko ga ko god mrzeo, pljuvao, skandirao da ode, Djura frizura je najjaci i najuspesniji predsednik FK Partizana bio i ostace! Djuro vrati se!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Je l ti to o onom Djuri što je prodao 50% ugovora Andrije Živkovića za 1M i 250 hiljada, onakvog igrača, ćuti i pokri se ušima

      0
      0
      Odgovori
      • Mozda jeste prodao Zivkovica za jad i bedu, zato sto je klub u jadnoj situaciji! Makar smo dominirali 7 godina dok je on bio, igrali LS!!! A sada?! Sada nemamo ni koga prodati…
        Onakvog igraca? Mislis ne coveka kojem je draze sve sem svetog dresa? Pa da ne znam koje prvo se pomaze tamo gde si ponikao. Mi nemamo premijera u klubu da sredjuje racune pa se trazi pomoc u agentima koji daju sicu al odma na ruke, gledas iz jako glupe perspektive!!!

        0
        0
        Odgovori
    • mikola moca njega trebaju dovesti i postaviti na čelo kluba.em je najveća živuća legenda em je najpoštenija opcija koji tole lopina belosvetska zar nije više tim grbinama mesto u penziji.

      0
      0
      Odgovori
  4. jbo vam karađić mater grebina i kancer srpskok fudbala more marš umesto da se dovode legende dovode se kriminalci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter