7
Domaći fudbal

MARKO NIKOLIĆ: Jedva čekamo derbi

Objavljeno: 11.09.16 u 22:27

Partizan je ostvraio tek drugu pobedu na gostovanjima ove sezone, bio je bolji od Borca sa 2:0.

– Bio je jako težak teren za igru, ali najvažnije je da smo došli do pobede. Utakmicu smo završili već u prvom poluvremenu. Bilo je lepih akcija i u drugom delu, onoliko koliko je teren dozvolio, ali čini mi se da su se moji igrači zadovoljili rezultatom iz prvog dela, pa smo bili nešto pasivniji nego što je trebalo. Završili smo, ipak, meč kako smo želelirekao je trener „crno-belih“.

– Ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva, očekuje nas još mnogo posla. Krećemo da se spremamo za narednu utakmicu.

BUDUĆNOST PARTIZANA: Ovo je novi ljubimac “grobara” (FOTO)

A naredna utakmica je „večiti derbi“ sa Crvenom zvezdom, koji će se igrati na stadionu Partizana.

– Derbi je praznik za sve nas. Jedva čekamo. To je lepa prilika da se izmere dva najveća kluba u zemlji i nadam se da ćemo biti spremni“, rekao je trener Partizana.

0
0

7 Komentara

  1. Mare, samo pametno u derbiju, znaš ti kako da postaviš taktiku,imaš dobro iskustvo sa Zvezdom, bez nerviranja, samo hrabro, nikakva uzvraćanja na njihove reakcije, a postavi takvu taktiku gde će se ovi crveno beli, iznervirati i nadobijati kartone, što žute, što crvene, pa lagano do pobede, samo ih taktički iznervirajte, pucaće po šavovima, neće im pomoći ni Vijeira, ni bilo koji drugi igrač, ti će stranci uskoro pucati po šavovima, jer Zvezda nema toliko para da ih redovno plaća, pa im nezadovoljstvo donosi pad u koncentraciji i igri, jer oni igraju za pare a ne za grb, a koliko vole Zvezdu, pa dokazali su brukom,ne-majstorijom, u kvalifikacijama za dva evropska takmičenja, hehe, može Partizan do pobede, ovima samo sudija kao 12 igrač može pomoći, no verujmo to se neće desiti, Partizan pobedjuje u derbiju,to je moguće i neka bude tako, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • A sta ste vi pokazali u Evropi,idote?Majstorije ili bruku od totalnih anonimusa iz Poljske?Zvezda i kad bi izasla bez ijednog stranca,pojela bi vas za dorucak a tek sa njima,nemate sta da trazite jer Hugo zna zasto.Vijeira Hugo– je.ace vas dugo.

      0
      0
      Odgovori
  2. Mi smo zadovoljni da vam ogadimo zivot i Tersmana. Za grofa, on je nebitni drvoseca….
    Leonardo i Neca ima da vam pojedu dzigere,hihi……

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta li ces pricati posle derbija i sta ces jedva cekati?Verovatno ce biti kuknjave i plakanja,po obicaju,trazenje alibija u svemu i svakome a bice minus 12.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter