0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

FEŠTA NA TERAZIJAMA: Ivana Španović postavila novi državni rekord! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 11.09.16 u 18:02

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović postavila je danas na Terazijama novi državni rekord u skoku u dalj.

Španovićeva je na takmičenju na beogradskim Terazijama već u prvoj seriji ostvarila rezultat od 7,10 metara.

Španovićeva je prethodno držala rekord od 7,08 metara koji je ostvarila na Olimpijskim igrama u Riju kada je osvojila bronzanu medalju.

Današnje takmičenje na beogradskim Terazijama održava se u sklopu promocije dvoranskog šampionata Evrope koje će se naredne godine održati u glavnom gradu Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović danas je na Terazijama, gde se održava atletsko takmičenje na otvorenom zahvalio svima sto su dosli na manifestaciju koja se održava u čast Ivane Španović i pozvao sve da dođu na Evropsko prvenstvo koje se sledeće godine održava u Beogradu.

Želim svima da se zahvalim što ste došli na ovu manifestaciju u cast Ivane Španovic, najbolje atleticarke Srbije svih vremena. Ona je bila prvak Evrope, druga na svetu i treca na Olimpijskim igrama. Ovo je njena najsupešnija sezona. Zahvalnost i njenom treneru Goranu Obradovicu, što je doveo do kosmickih visina“, porucio je predsednik Atletskog saveza Srbije.

On je iskoristio priliku i da pozove sve okupljene na dvoransko prvenstvo Evrope u atletici naredne godine, koje se održava u Kombank Areni.

– Pozivam vas da dodete na Evropsko prvenstvo sledece godine koje će biti najveće takmicenje u našoj zemlji ikada – poručio je Jevrosimović.

Atletski savez Srbije je u centru Beograda organizovao spektakularno takmicenje na otvorenom na Terazijama, gde je dogadaj dana nadmetanje u skoku udalj, na kome je nastupila Ivana Španovic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter