4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BUDUĆNOST PARTIZANA: Ovo je novi ljubimac „grobara“ (FOTO)

Objavljeno: 11.09.16 u 21:34

Trener Partizana Marko Nikolić na teren je ponovo izveo kombinovani sastav i došao do željenog cilja, pobede na gostovanju u Čačku.

Partizan je sa dva gola u prvom poluvremenu dobio utakmicu u kojoj je od 18. minuta imao igrača više.

Šansu da zaigra pred kraj meča dobio je ljubimac „grobara“ Saša Ilić, koji će na kraju sezone, verovatno, reći zbogom fudbalu.

SLS: Partizan krenuo, pa stao, dva gola za drugu pobedu u gostima (VIDEO)

Možda će, sudeći po ovoj slici, novi ljubimac navijača biti 18-godišnji Nikola Milenković, koji je odigrao još jedan dobar meč.

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

 

0
0

4 Komentara

    • Realno si glup za fudbal . Decko ima 18 godina i svi strucnjaci mu predvidjaju odlicnu karijeru . Normalno da to najvise zavisi od njega samog . Sansu je dobio , videcemo a ti realno ne komentarisi ono sto neznas , i usta se ne razumes .

      0
      0
      Odgovori
  1. Ljubimac partizana sudija majo !!!!!! zna čovek koga da izbaci i to u startu za svaki slučaj ima još crvanih kartona ako treba !!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, posebno vas Majo Vujovic. Nemas pojma kako si se sada izblamirao. Taj „nas“ sudija bi na svakoj utakmici trebao da obuce crveno-beli dres. Nikad zaboravljeno zvezda-Radnicki i jos mnogo toga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter