0
Domaći fudbal

LEGENDA ‘MENADŽERA’ OTKRILA: Mogao sam da pređem u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.16 u 12:01

Entoni Le Talek je, u verziji „Fudbal menadžera“ iz 2005. godine, bio rame uz rame sa Seskom Fabregasom, Vejnom Runijem, Kristijanom Ronaldom.  Tada kao fudbaler Liverpula, smatran je mladom nadom ne samo kluba sa Enfilda, već i svetskog fudbala, uopšteno. 

Ipak, za razliku od većine „klasića“, nije ostvario ni delić tog potencijala, pa sad igra za grčki Atromitos. Njegov rođeni brat Damijan nosi dres Crvene zvezde, što je i više nego dobar povod da stariji od braće Le Talek redovno prati mečeve crveno-belih.

U razgovoru sa novinarima u Francuskoj, Le Talek je upitan da li mu je san da igra u timu sa bratom:

– Ne bih to baš nazvao snom, ali je lepo kad je tu, pored tebe. Mlađi je, sluša savete, želi da uči. I ja volim da sam tu kada mu ne ide. Kao, na primer sad, kada je totalno promenio poziciju i igra štopera, pa nije baš tako dobro. Ali te loše utakmice ostaju iza, rekao je Entoni.

KNEDLA U GRLU, SUZA U OKU: Kraj jedne ere, odlazak najvoljenijeg fudbalera 21. veka (VIDEO) (FOTO)

Veruje da će njegovom bratu ipak koristiti više nego škoditi promena pozicije:

Srećan sam što se vratio u život. Gledam sve utakmice, baš je napredovao, popravio se, a tu ima i do promene pozicije… Malo je falilo za Ligu šampiona, ali dobro. Biće prilike da se ode na viši nivo, na Zvezdinim utakmicama ima dovoljno skauta, verujem da će otići u kvalitetniji klub uskoro.

Za kraj, upitan da li je postojala mogućnost da zaigraju zajedno, legendarno krilo „Fudbal menadžera“ otkrilo je da su postojali neki kontakti:

Bilo je nekih razgovora na tu temu. Ipak, ništa nije konkretizovano, zaključio je Le Talek.

Pogledajte kako je igrao za Liverpul:

(Youtube/doydoydoy)

 

DESILO SE NEMOGUĆE: Poniženje kakvo Kristijano Ronaldo ne pamti (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter