4
Domaći fudbal

U HUMSKOJ TAČKA KLJUČANJA: Važan član Uprave Partizana se okrenuo protiv Vučelića!

Objavljeno: 09.09.16 u 10:29

Ima li naznaka da postoji mogućnost za ‘reaktivaciju’ šansi Nenada Bjekovića?

Skupština Partizana zakazana je za 14. septembar, kada bi trebalo da bude poznato ko će biti novi predsednik kluba. Za sada je najveći kandidat bio Milorad Vučelić, kome se daju veće šanse u odnosu na Nenada Bjekovića, ali jedan ‘prelet’ mogao bi da znatno promeni situaciju.

Naime, kako piše ‘Žurnal’, dugogodišnji uticajni član rukovodstva FK Partizan, Mile Jovičić, jasno je ‘okrenuo leđa’ Miloradu Vučeliću i istakao ga kao čoveka koji nikako ne bi smeo da bude na čelu Partizana.

– Ja sigurno neću podržati kandidaturu Milorada Vučelića za predsednika Partizana. Ne radi se o kratkom spoju, već o neslaganju sa potezima koji se vuku. Imali smo Ivana Ćurkovića za kandidata, a onda se odjednom pojavljuje Vučelić i kako kaže bio je kod premijera Aleksandra Vučića – rekao je Jovičić.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Način na koji je došlo do ove promene, tj. odustajanja Ćurkovića i kandidature Vučelića je šokirao Jovičića.

– Pitao sam ga zbog čega si ti uopšte išao kod premijera, sumnjajući da je uopšte i bio. Vučelić, general Radinović i ja smo izabrani da vodimo klub, a ne da biramo kandidata. Ja nisam bio na sastanku na kome je Vučelić predložen za predsednika. Ispada da je sam sebe predložio i da je usvojio taj predlog. Možda ga je general Radinović podržao – istakao je Jovičić, koji najavljuje sličan ishod na predstojećoj Skupštini, kao što je bio slučaj na prethodnoj, kada nije izabran predsednik – objašnjava Jovičić.

Na kraju je dao jasan zaključak, uz ocenu da očekuje sličan scenario kao na skupštini u maju koja na kraju nije završena.

– Moramo da tražimo kompromisno, dobro i ozbiljno rešenje, a to sigurno nije Milorad Vulelić – zaključio je Jovičić.

0
0

4 Komentara

  1. Daj bre, ne jedite vise g….. Nije Partizan vasa prcija da see izivljavate na njemu. Poklanate mlade fudbalere, kao da su vasi, tim sve nize rezultatski pada, vecina pojacanja, koja ste doveli, ne mogu da igraju ni zonu, verovatno je i ovo prvenstvi izgubljeno… I sta jos treba da uradite da bi se povukli iz kluba koji unistavate?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemam neko misljenje o Jovicicu, ali konacno neko ( osim Bjekovoca), da javno kaze da je Vucelic bruka za Partizan i da ga pod hitno treba oterati, kao i mnoge druge njemu slicne…

    0
    0
    Odgovori
    • Istina, ali ja mislim da je on sebe video na tom mestu pa zbog toga tako reaguje. Da ga nema trebalo bi ga izmisliti, ista bagra.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter