2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ PRED BAČKU: Ako kažem šta mislim, ispašće da potcenjujem…

Objavljeno: 09.09.16 u 13:30

Uoči utakmice protiv Bačke, trener Crvene zvezde Miodrag Božović imao je još jedno interesantno obraćanje javnosti o različitim temama.

Crvena zvezda sutra od 19 časova dočekuju na svom stadionu ekipu Bačke, tim koji debituje ove sezone u Superligi Srbije, ali je već otkinuo bodove Partizanu i pokazao se u dobrom svetlu.

Ipak, trener crveno-belih Miodrag Božović smatra da pobeda ne sme da dođe u pitanje.

– Sve sem pobede bilo bi katastrofa, ali to je fudbal. Može se desiti svašta, nadam se pobedi. Ako kažem šta mislim o Bačkoj, ispašće da ih potcenjujem. Igraće na kontru, moraćemo da ih načnemo na vreme, pod uslovom da ne primimo gol prvi, što se dešavalo – izneo je svoja očekivanja pred meč protiv Bačke Miodrag Božović.

Mladi golman Filip Manojlović je vraćen sa pozajmice upravo iz Bačke, a sada se očekuje da će zauzeti mesto među stativama Crvene zvezde.

 – Možemo očekivati sva tri golmana. Ja očekujem da će Supić, mada može i Manojlović… S obzirom da se nismo kvalifikovali u Evropu, moramo da dajemo šansu mladim igračima, da rizikujemo. Mada rizika nema, branio je u Bačkoj – ostao je nedorečen u odgovoru popularni ‘Grof’.

DUHOVITE, ALI I BRUTALNO ISKRENE: Ovako Delije zovu zvezdaše na Marakanu (FOTO)

Novinare je zanimalo i kako će Crvena zvezda izgledati sada kada je najbolji Aleksandar Katai otišao u Alaves, a odgovor je bio u njegovom stilu.

– Otišao je i Piksi, a tada je bilo mnogo teže, pa opet klub postoji. Katai je otišao za novac za koji vredi. Videćemo kakav će biti u Španiji, sad bi trebalo da pokaže kakav je igrač – rekao je Božović.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde najavio je i određene promene tokom sezone, te da će šansu vrlo uskoro dobiti perspektivni Račić, Ilić i Adžić.

SUDIJSKA KOMISIJA DONELA ODLUKU: Da li je bio penal za Zvezdu u Novom Pazaru? (VIDEO)

Iako ga je promovisao u novog kapitena, žali zbog ostanka u klubu Mihajla Ristića, a objasnio je i zbog čega.

– Krivo mi je što je ostao, tamo bi napredovao mnogo više. Ovde je kao da vozi Fiću, a tamo bi bio Mercedes – slikovit je bio Miodrag Božović.

Božović je dodao da su svi igrači zdravi za sutrašnji meč, kako sa igračima još uvek nije razgovarao o 152. ‘večitom’ derbiju, kao i da ga igra Kange za reprezentaciju Gabona ne raduje preterano, jer je bitnije kako igra za Zvezdu.

Osvrnuo se i na natpise medija o dugovanjima kluba iz Ljutice Bogdana.

– Kad čitam novine, imam utisak da smo prošle godine napravili dug, a dobar deo je maltene iz prošlog veka – istakao je Božović.

Pripremili: Strahinja Nikolić i Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. PUSTI TI BACKU , BOLJE OBJASNI NAVIJACIMA POSLE OBECANJA O EVROPSKIM KUPOVIMA KAKO TO DA TI I DOKTOR NEMATE NI TRUNKU CASTI I MORALA PA NNISTE PODNELI OSTAVKE , NEGO BRZE BOLJE STE SE PRESALTALI NA NASE BEDNO PRVENSTVO , I OPET RADITE STO JE RADIO I LUKIC GOMILATE SKUPE STRANCE I ZADUZUJETE KLUB , A OD EVROPE NISTA NI TADA NI SADA A DUGOVE UMANJUJETE

    0
    0
    Odgovori
    • Nista Bozovic nije obecao, rekao je da treba tri godine za uspesne kvalifikacije za LS…A vi sto ste nestrpljivi i hocete sve oreko noci, vas je problem…Samo ne izmisljajte da je nesto obecao sto nije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter