2
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

IGOR ZLATANOVIĆ ZA HOTSPORT: Nema mnogo igrača koji u mojim godinama igraju Superligu!

Objavljeno: 09.09.16 u 12:04

Igor Zlatanović jedan od najmlađih igrača u Superligi Srbije i najbolji strelac nedavno završenog turnira ‘Stevan Ćele Vilotić’.

Srbija ima talente i mlade nade koje mogu da podignu fudbal sa niskih grana na koje je pao. Jedan od njih je i Igor Zlatanović, mladi napadač Radnika iz Surdulice, o kom se nije mnogo znalo, ali je u prvi plan iskočio na nedavnom memorijalnom turniru ‘Stevan Ćele Vilotić’ u Subotici.

Supertalentovani špic reprezentacije Srbije na tom turniru postigao je tri pogotka i bio najbolji strelac naše selekcije, a titulu najefikasnijeg na turniru podelio je sa Izraelcem Ejlonom.

intervju  Kakav je osećaj biti najbolji strelac tako prestižnog turnira?

– Obojica smo postigli po tri gola, ali je titula pripala njemu jer je mlađi. Prelep je osećaj, ali da nije bilo saigrača ne bih bio najbolji strelac turnira – rekao je za HotSport Igor Zlatanović.

b2335d_a1235b3f872a4af6b6345888d51441e5~mv2_d_2395_3747_s_2

intervju  Radniku predstoji meč u Superligi protiv Mladosti u Lučanima. Šta očekuješ od tog susreta?

– Upali smo u malu krizu, imamo dva poraza, sad nas očekuje težak meč sa ekipom Mladosti… Potrudićemo se da ostvarimo što bolje rezultate, prošle godine smo igrali plej-of, što je ogroman uspeh i za klub i za Surdulicu.

STANISLAV TONČEV ZA HOTSPORT: Želja mi je da Radnik bude ‘srpski Lester’, klub koji će iznedriti neke nove ‘zlatne orliće’ (FOTO)

intervju  Šta očekuješ od nastavka sezone?

– Pre svega, sa reprezentacijom da se plasiramo na Evropsko prvensto. Što se Radnika tiče, da igram što više jer sam još uvek mlad i neiskusan. Ovo mi je tek prva sezona u Superligi.

intervju  Pošto ti je ovo prva sezona na tom nivou, kako se osećaš u ovom rangu takmičenja?

– Pa dobro se osećam, dobro su me prihvatili ljudi. Trema ne postoji, igrao sam treću ligu za Teleoptik, ovo je veliki napredak. Nema mnogo igrača sa 17-18 godina koji igraju Superligu – zaključili smo razgovor sa Igorom Zlatanovićem.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj decko je oteran iz Partizana jer nije hteo da ucestvuje u marifetlucima sa menadzerima i klubom, a bolji je od mnogih koji su igrali za Partizan, al nema pravog menadzera i nije hteo da plati. Bruka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko se nadavao golova a za najtalentovanijeg je izabran,po nalogu menadzera,Vlahovic,koji nije dao nijedan gol a igrao je u spicu.Zalosno je sta kroje ljudi iz vrha saveza u sprezi sa menadzerima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter