3
Domaći fudbal

DMITROVIĆ PRED PARTIZAN: Želimo da se nadigravamo

Objavljeno: 09.09.16 u 17:50

Trener čačanskog Borca svestan da je Partizan veliki ispit za njegov tim, ali najavljuje dobru utakmicu za gledaoce.

Ljubiša Dmitrović izjavio je danas da njegova ekipa neće igrati defanzivno protiv Partizana i da će učiniti sve da iznenadi rivala.

– Utakmicu sa Partizanom dočekujemo spremni, koliko je to moguće. Partizan je veliki izazov za nas u ovom trenutku. To je ekipa koja je kao i mi loše startovala, ali je evidentno da oni dižu formu, rekao je Dmitrović, a prenosi Glas zapadne Srbije.

On je dodao da veoma ceni igrački kadar trenera Marka Nikolića.

– Partizan je uvek Partizan, ima u svojim redovima sjajnih pojedinaca, tako je i sada, pogotovo u tom ofanziovnom delu, gde ćemo imati velikih problema da to zaustavimo, osujetimo, istakao je Dmitrović.

Prema njegovim rečima Borac u ovom trenutku niti može, niti hoće puno da kalkuliše.

Moramo da uđemo u meč sa namerom da se nadigravamo. Biće dobra utakmica za sve, pre svega za gledaoce. Obe ekipe traže pobedu, a Borac neće ustuknuti ni za pedalj. Imamo dosta mladih i kvalitetnih igrača, zaključio je Dmitrović.

Utakmica između Borca i Partizana igra se u nedelju od 19h u Čačku.

0
0

3 Komentara

  1. Ne zamazujte nam oci,zna se unapred da ih pustate.Tako je bilo u proslom prvenstvu,kad ste morali sva tri puta da ih pustite,tako ce biti i sada.Borac je jedan od burazerskih klubova partizana o kome je govorio Radovanovic i zbog cega je navodno pokrenuta istraga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter