4
Košarka

VLADE DIVAC: Došlo je vreme da sam ja kriminalac, a Kristijan priča o moralu

Objavljeno: 08.09.16 u 12:29

Vlade Divac nije bio na prijemu srpskih olimpijaca posle Igara, pošto je bio zauzet privatnim obavezama, ali iza svega se krije nešto sasvim drugo.

Istina je da je bio na upisu svoje ćerke u koledž u Americi, ali i da „je neko želeo da on ne bude tu“.

On je za magazin Nedeljnik pričao o pritiscima na njega i njegovu porodicu, slučaju „kantrimen“ i o stanju u srspkom sportu.

Divac je predsednik Olimpijskog komiteta  Srbije i Fondacije Divac, ali je već od ranije poznato da će se povući sa mesta prvog čoveka srpskog olimpijskog sporta. On je istakao da on i njegova porodica trpe ogromne pritiske.

– Jedino mi pada na pamet da ili ima veze sa OKS-om ili Fondacijom. Evo, više neću biti predsednik, a ako im smeta Fondacija, onda ni za to nema problema, pomagaćemo nekoj drugoj deci. Sliku mog mlađeg sina su stavili na naslovnu stranu sa tekstom ‘Od ubice do zatvora’, a bio je jednu noć na trežnjenju u zatvoru u Sakramentu, gde je šerif moj prijatelj, kome sam mnogo zahvalan što ga nije pustio, jer je mlad i nije mogao da mene čuje da se glava gubi tako što pijan samo na pet minuta trkneš po hranu. A pedofile i ubice označavaju inicijalima. Takvo je vreme došlo sada, da Kristijan Golubović priča o moralu i deli autograme, a da su Vlade Divac i njegova porodica kriminalci i ubice, rekao je Divac za Nedeljnik.

Ostatak razgovora s Divcem možete pročitati ovde.

0
0

4 Komentara

  1. ..isto kao i u „slucaju“ BODI-BOND i coks !!! E , Srbijo moja, zasluzni ljudi, veliki sportisti koji su proneli slavu Srbije po svetu, doziveli su da ih krimosi i osobe optuzene od strane VSS prozivaju i napadaju, a koji su za razliku od njih SVOJ novac zaradili na krajnje cestit nacin !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Fondacija Soroš, koja te financira, a koja bi najrađe da zbriše sve što je Srpsko, dovoljno govori o tebi. Za tvoje Sportske uspehe, ala vera majstore, za političko diletanstvo, ostani u toj smrdljivoj Americi.

      0
      0
      Odgovori
  2. To što Kristijan priča o moralu je pokazatelj opšteg stanja u državi, i duha vremena u kom živimo, to ne znači da Divac nije kriminalac. Nečasno se poneo više puta zato i beži.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter