1
Fudbal

FOTO: www.eatsport.net

ROBERTO KARLOS OTKRIO: Evo zašto je pravi Ronaldo najveći na svetu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.16 u 11:56

Kada se kaže Ronaldo, misli se na onog pravog Ronalda Luisa Nazario de Limu.

Svi pamtimo njegove driblinge i golove, čak i gluposti koje je pravio pred kraj karijere, ali je malo ko, ili bolje reći gotovo niko, znao za situaciju koja se odigrala pre gotovo 20 godina, tačnije 1998.

KAD LEGENDA ČESTITA KARLJU: ‘Zuba’ je poslao poruku Novaku Đokoviću (FOTO)

– Sećam se, bili smo na pripremama za Svetsko prvenstvo  1998. godine u Francuskoj. Završili smo popodnevni trening, a zatim otišli do Kopakabane da se malo kupamo i sunčamo. Ronaldo je odmah, čim smo stigli, primetio oko 20 dečaka kako igraju fudbal u pocepanim dresovima. Odjednom mi je rekao, „Robi, hajde sa mnom u hotel. Brzo“. Ja sam onako sav zbunjen, pošao, priča Roberto Karlos. 

(Izvor:youtube/JavierNathaniel)

– Ušli smo u hotel, a Ronaldo je odmah pokupio sve dresove, šorceve, štucne, lopte, ma svu opremu za trening što sam ja u neverici gledao, jer je to bio poklon od tadašnjeg sponzora kompanije „Nike“. On je to sve odneo na plažu, ispričao je Karlos.

– Nekoliko puta sam ga pitao, da li je normalan, priseća se on.

Kada su se vratili na plažu, Ronaldo je pokazao zbog čega je veliki fudbaler, ali još veći čovek.

– Stigli smo nazad, a on je svu opremu dao deci. Rekao mi je „hvala što si mi pomogao da usrećim ove momke“, završava priču Karlos.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. hahaha.. tačno sam znao šta je u pitnju. Ovo sam procitao jos u ponedeljak, samo u drugim novinama, a vi ste to samo lijepo upakovali.. Najjače mi je kad Ronaldo kaze Carlosu „ROBI“ haahaahahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter