0
The Best Of

FOTO: Bild

VREMEPLOV: Okočin ples sa loptom od kog se Oliveru Kanu i danas vrti u glavi (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.16 u 00:12

Sam Oliver Kan je gol koji mu je dao Džej Džej Okoča istakao kao jedan od onih koje nikada neće zaboraviti. A i kako ovo izbrisati iz sećanja? Nemoguće je!

Oliver Kan je bio neverovatan golman, toliko da se i danas prepričavaju njegove odbrane i karakter kojim je nosio ekipu, najčešće Bajerna iz Minhena i nemačke reprezentacije.

Međutim, ovog puta nije priča o njegovim odbranama, već golu koji je primio, a koji je ‘čelični Nemac’ sam istakao kao jedan od ‘dražih’ koje je primio u karijeri.

VREMEPLOV: Jirgene, zar je moralo tako? Klop je sam sebi srušio najveći igrački san (VIDEO)

Kako gol koji primiš može da ti bude drag? Harizmatičnom Kanu izgleda da može. Zato što mu i 23 godine kasnije stavlja osmeh na lice, s obzirom na način na koji ga je podjednako harizmatični Džej Džej Okoča izvrteo zajedno sa kompletnom odbranom Bavaraca.

– Pre 23 godine. Senzacionalan gol Džej Džej Okoče sa Ajntraht Frankfurtom protiv Karlsruera. Još uvek mi se vrti u glavi – napisao je na svom Fejsbuk profilu Oliver Kan.

Jay-Jay-Okocha-and-Oliver-Kahn.

Neki su rekli, Okoča ga je ponizio. Drugi, da je Nigerijac pokazao vanvremensku fudbalsku umešnost. Bilo kako bilo, ovaj potez zaista jeste bio vanvremenski. I uvek će biti.

Zato ćemo ga se uvek sa osmehom prisećati. Baš kao i veliki Oliver Kan.

(Izvor: youtube / Bundesliga)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter