0
Evropske lige

FOTO: KN Demoni Pula

NEPOŽELJNI: Navijači hrvatskog kluba izbacili dva igrača, a ovo je razlog… (FOTO)

Objavljeno: 07.09.16 u 15:19

Ima slučajeva da navijači ne žele nekog igrača u svom klubu, kao što je to bio slučaj sa srpskim golmanom Draganom Žilićem, kada je potpisivao za Rijeku.

Međutim, ovde nije slučaj o nacionalnoj netrpeljivosti, u pitanju je nešto mnogo biše od toga. U pitanju je izdaja!

Poznato je da oni igrači koji pređu u ljutog protivnika zauvek budu anatemisani, ali ovde čak ni to nije slučaj.

Naime, navijači Istre „demoni“ objavili su da su dva igrača podmlatka te ekipe nepoželjni i njihovim redovima, jer su se na utakmici tog kluba sa Dinamom radovali golovima gostiju.

Tako su mladi fudbaleri David Barišić i Viktor Marić završili karijeru u klubu Istra 1961.

– Oni su se radovali pogocima Ćorića i Sudanija, slavili pobedu Dinama sa Bed Blu Bojsima na jugu i tako pljunuli u lice klubu, navijačima i svojim saigračima. Posle reakcije navijačke grupe Demoni Pula“ o tom događaju, iz kluba je stigla pozitivna reakcija i ta dva igrača nikad više neće nastupiti za Istru 1961, poručili su „Demoni“, navijačka grupa koja prati Istru.

Dodali su i da „možda nisu „veliki“ klub kao Dinamo, da nemaju rezultate kao Dinamo, ali i dalje imaju svoj ponos i identitet kluba“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter