7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA TRVENJA PRED IZBORE: Bjeković je to što jeste…

Objavljeno: 07.09.16 u 15:01

Vanredni izbori u Partizanu biće održani 14. septembra, a već sada je jasno da će biti burni.

Odvojila su se dvojica kandidata, Vučelić i Bjeković, a počelo je iznošenje „prljavog veša“. Na izjavu Nenada Bjekovića da se u Partizanu slavilo kada je umrla legenda Partizana, Vladica Kovačević, reagovao je njegov protiv kandidat Milorad Vučelić.

DEFNITIVNO: Partizan pred derbi dobija novu upravu!

– Ozbiljan prestup, kleveta. Nedostojno je da se tako priča, naročito za nekoga ko je pred kraj života naše legende za njega učinio mnogo. Jako ružno, nedostojno, nehumano, nekrofilski. To me pogađa, rekao je Vučelić za Sportski Žurnal.

On je prokomentarisao i izjavu Bjekovića da će, ukoliko Vučelić preuzme Partizan, Zvezda sa Terzićem na čelu biti šampion do 2019. godine.

– Nemam na to komentar. Mala zloba. Imam kondiciju za život, ovo su sitne zlobe, to se izgovara i – zaboravlja. Nenad Bjeković je to što jeste, to je sve u redu, ali ovo mu služi na čast, naročito za Vladicu Kovačevića. To je nešto preko čega u ljudskom smislu malo ko može da pređe, rekao je Vučelić.

 

 

0
0

7 Komentara

    • Jao, kakva mora vam je Crvena Zvezda…S njom u mislima se budite, s njom zasspite…Nije vam lako uopste…Jadnici jadni.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ajd’ vucela, put pod noge, pa sa onim crvenim nazadnim nekrofilicarima s’ MRAKane pod ruku i pravac sanatorijum o trosku crvenog bankomata-zadnja rata, nema vise, vreme je za PROMENE, DOSTA STE DEKRALI i PREVISE !!! Samo Misko Popovic Fratello, sa Antarom, Mijatom, Mlsdenom, Stanojevicem za NAJJACI FKP-IKADAAA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter