6
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ŠTA TI JE VANJA? Prvo kiks u Italiji, a sada i ovo… (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.16 u 18:54

U toku je utakmica mladih selekcija Srbije i Irske.

Posle prvih 45 minuta naš tim vodi golom Uroša Đurđevića od 12. minuta.

Međutim, Irci su imali veliku priliku za izlednačenje.

GOL: Srbija povela sa 1:0! (VIDEO)

U 37. minutu Vanja Milinković – Savić je krenuo na visoku loptu, ali je nije uhvatio, ona je pala ispred irskog igrača, koji je šutirao, ali je sa gol linije loptu izbacio Darko Lazić.

(Izvor:youtube/Sports HighlightsTM)

0
0

6 Komentara

  1. Rajkovic je juce bio veoma nesiguran reakcija kod prvog suta u 3 min mogla je biti bolja losa igra nogom ispucavanje u prvom pol zatim let u prazno u drugom pol i najveca glupost 93 min poigravanje sve u svemu nije dorastao izazovu

    0
    0
    Odgovori
    • Ti očigledno nisi ni šutnuo loptu u životu nego gledaš utakmice samo na Tv.Kod te prve inervencije je odlično reagovao jer je loptu odbio u stranu,pošto je bila natopljena vodom i vrlo klizava a takva se ne hvata.Videli smo kasnije kad je Irski golman pokušao da je uhvati pa mu je ispala i odbila se Pavloviću na zicer.Za prvi gol su krivci Mitrović,koji je promašio čitavu loptu i Ivanović koji je praktično sproveo u mrežu a kod drugog gola je krivac Gudelj.Rajković je spasio dva zicera i jedino mu se može zameriti neozbiljnost prilikom pokušaja driblanja protivnika.

      0
      0
      Odgovori
  2. што бре овај селектор не замени Вању оволико несигурности код голмана одавно није виђена

    0
    0
    Odgovori
  3. Овај ко Рајко –лети у празно и незна куда бије. Видљиво и код њега и код Рајка да не знају излазити на центаршутеве противника, само што иде у њих то и одбране. Треба да пораде на тим сегментима>

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter