5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNA VEST ZA ZVEZDAŠE: Lider tima ipak ostaje

Objavljeno: 06.09.16 u 15:15

Iako se ovih dana pominjalo da je blizu odlaska, iz kluba su otklonili sve dileme.

Generalni direktor „crveno-belih“, Zvezdan Terzić, poručio je za Tanjug da Mihailo Ristić neće napustiti klub ovog leta. Terzić je dodao i da njemu sledeju kapitenska traka nakon odlaska Kataija, te ga vidi kao lidera ove ekipe.

– Ristić ostaje u Zvezdi, potpisaće novi trogodišnji ugovor sa nama i dobiće kapitensku traku. On će biti lider ovog tima, jasan je Terzić.

Dakle, uprkos teškoj finansijskoj situacija, Crvena zvezda je ipak odbila ponudu Makabija iz Tel Aviva koja je iznosila dva miliona evra plus 20% od naredne prodaje.

Ristić nastupa za beogradski klub već tri sezone, a za to vreme je odigrao ukupno 66 utakmica i četiri puta se upisao strelce.

0
0

5 Komentara

  1. Kakvo bacanje prašine u oči…A šta ćemo sa silnim obećanjima o Evropi?Da li će neko odgovarati ili će se kao i uvek sve biti predstavljeno kao vaš uspeh?

    0
    0
    Odgovori
  2. za zvesdase, su sve odlicne vesti … dok je vucic na vlasti … terzicu ko ti smisla te duhovite izjave-saopstenja … ??? komentarisati ovu vest je smesno … jer reultat i ovako saopstenje-izava je ocekivana … sve ISTO …u poslednje 4 godine … MANIPULACIJA,LAZ, PREVARA I SVE SE TO RADI … DA SE PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA OPRAVDA … !!! da se NE ponavljam komentar na ovu vest sam dao … ka je terza najavio silne milione za ristica rezervu … da se: RAD BANKOMATA OPRAVDA .

    0
    0
    Odgovori
  3. Наравно да остаје када др. Потерница није могао да се угради у трансфер,како су са Грујом урадили трансфер 7 милки, односно 6 милки еврића пошто је за шестомесечну позајмицу одмах плаћено 1 милка еврића**//уствари то је неко стрпао у џеп//***и ко још у свету плаћа за шестомесечну позајмицу 1 милион евра . Толико провидно да је и смешно.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter